Uncategorized

Peste 1000 de elevi din Cluj-Napoca si din lume, mobilizați in cadrul ineditului proiect "Vocea copiilor"

afis voice of children s e1448835360938

In data de 10 decembrie 2015 de la ora 19:00, în Piața Unirii, vor intra în scenă peste 1000 de copii de la 26 de școli clujene, alături de alți 200 de elevi din 8 țări de pe tot globul (India, USA, Columbia, China, Finalnda, Macedonia, Spania, UK). Copii de toate etniile, religiile și culturile, vor fi alături de noi în direct și îi vom vedea prin intermediul celor două monitoare care vor flanca scena, unindu-și vocile sub motto-ul „Make a better world with our children, for our children”.

Pe langa caracterul inedit al evenimentului, dat de sincronul cu copiii din alte colțuri ale lumii, unicitatea momentului este dată și de crearea unui cor de copii Acapella la nivel internațional, pe 5 voci.

Alături de ei vor fi prezenți artiști ca Alexandra Ungureanu, Laura Bobb de la trupa „Remakers”, Lucrețiu Nedelea și Octavian Băieș, „Hazard”, Dudu Isabel, „Seven”, Calin Cozma bariton, colaborator la Opera din Berlin și la Opera Națională Romană Cluj-Napoca. Mesajul evenimentului este că orice băiat și fată din aceasta lume are o voce și poate să transmită mai departe darul de speranță, inspirație și pace.

Proiectul face parte din evenimentele din cadrul „2015 Cluj Capitală Europeană a Tineretului”.

„The voice of children” organizat de Transylvania College, sub coordonarea și din inițiativa Prof. Anamaria Eli va oferi, cu sprijinul EBS și în colaborare cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Inspectoratul Scolar Județean Cluj și Federația Share un moment cu adevărat emoționant în cadrul Targului de Crăciun din acest an.

Pagina oficială a evenimentului: https://www.facebook.com/events/444581079078256/.Lasă un răspuns

Site creat de