Din Zona

Peste 20 de suflete dintr-un sat clujean asteapta ajutorul tau – GALERIE FOTO

11428009 975270919173423 5696792304402933985 n

O familie numeroasa, cu peste 20 de suflete, bunici, copii si nepoti asteapta ajutorul dumneavoastra in satul clujean Salatiu, aflat intre orasele Gherla si Dej.

Mancarea abia le ajunge celor mici, iar hainele si incaltamintea sunt rupte si pline de noroi. Cativa dintre copii si-ar dori sa mearga la scoala, insa in lipsa rechizitelor, dar mai ales a hainelor si papucilor, nu au de ales si isi petrec zilele in curtea casei sau pe ulita satului. Cei mai mari baieti din familie lucreaza cu ziua pe la oamenii din sat, chiar daca nu au inca 14 ani, pentru a mai strange un leu ca sa puna o paine pe masa. Fetitele stau pe langa bunica toata ziua, insa ajuta si ele la treburile gospodaresti. Acesti copii sunt invatati cu munca inca de mici, iar un cadou reprezinta pentru ei cel mai frumos lucru posibil.

Copiii au fost gasiti de Marius Petric, un fotograf din Gherla, infometati si cu lacrimi in ochi. Acesta a surprins cateva cadre cu acestia. Ajuns acasa fotograful a hotarat sa posteze fotografiile in speranta ca acesti copii vor fi ajutati cu mancare, haine, incaltaminte si jucarii de persoane cu inima mare.

Primul care le-a donat copiilor lucrurile necesare a fost chiar Marius Petric. Acesta ne-a declarat ca la putin timp dupa ce a postat fotografiile pe Facebook a fost contactat si de alti gherleni care au pregatit peste 20 de pachete pentru copiii din Salatiu.

Daca doriti sa ajutati, casa familiei respective poate fi gasita la intrare in sat pe partea stanga, dinspre Gherla.

foto: Marius PetricLasă un răspuns

Site creat de