Timp liber, Important

Peste 200.000 de oameni au participat la Zilele Clujului (VIDEO)

Zilele Clujului

Primarul Emil Boc a anunţat că peste 200.000 de oameni au participat, de vineri până duminică, la evenimentele organizate cu ocazia Zilelor Clujului. Concerte, piese de teatru, parade, expoziţii, proiecţii şi multe alte manifestări au făcut ca municipiul Cluj-Napoca să vibreze în respectivele zile de sărbătoare.

Cea de-a VI-a ediţie a Zilelor Clujului s-a desfășurat în peste 25 de locații, a cuprins peste 100 de evenimente și a mobilizat peste 50 de parteneri din rândul asociațiilor, organizațiilor sau instituțiilor clujene. Cele mai aşteptate concerte au fost cele susţinute de Lidia Buble, Ligia Hojda, Hara, Dan Bălan și Vama în seara de vineri.

De vineri până duminică, peste 70.000 de participanți pe zi au însuflețit evenimentele organizate în întreg orașul, de Zilele Clujului. Felicitări colegilor din primărie care s-au ocupat de organizarea ediției 2016 a Zilelor Clujului, mulțumesc voluntarilor, instituțiilor și partenerilor care s-au implicat în acest an în sărbătoarea orașului! Felicitări speciale artiștilor și mulțumiri clujenilor!! Îi fain la Cluj, nu-i așa?” a declarat primarul Emil Boc.

Programul complet al Zilelor Clujului a putut fi găsit aici.

foto: Nicu Cherciu & Radu Pădurean


Lasă un răspuns

Site creat de