Social & Cultura

Peste 2500 de persoane vârstnice din Cluj au primit câte un cadou, în cadrul campaniei „Nepoţi de Crăciun”

nepoti de craciun 2016

Nepoții de Crăciun vor să le mulțumească tuturor celor care au ajutat, au sprijinit și au donat în data de 11 decembrie la VIVO! Cluj-Napoca, dar și celor care au donat direct în cont. Ediția a VII-a este o reușită datorită lor, a celor care au decis să devină Nepoți de Crăciun!

Ediția din 2016 a însemnat 70 de voluntari implicați și peste 20.000 euro investiți în pachetele cadou. Fiecare pachet cadou cuprinde cel puțin: 1 kg. faină, 1 kg. zahăr, 1 L de ulei, paste, produse de îngrijire corporală, ceai, voucher valoric la farmacie și, nu în ultimul rând, o felicitare.

La finalul fiecărei ediții dorim să vedem zâmbete, cât mai multe zâmbete! Este o dorință care deja se împlinește, din momentul în care am început împărțirea pachetelor. Dacă încă vă mai întrebați câți oameni vor zâmbi, aflați răspunsul aici și acum: fix 2.521! Atâtea cadouri am reușit să strângem în această ediție, fapt pentru care vă mulțumim încă o dată!

Mulțumim și  tuturor artiștilor prezenți la colectarea donațiilor, ne-au făcut să ne bucurăm și mai mult că ajutăm și să simțim mai intens magia sărbătorilor!” au transmis organizatorii campaniei.

Proiectul Nepoți de Crăciun, organizat de Asociația Magic People, a luat naștere în anul 2010. Atunci s-au strâns 100 de pachete pentru o parte din bunicuții din centrele de zi din Cluj-Napoca. La cea de-a VII-a ediție, organizatorii au reușit să strângă 2500 de pachete, pe care le vor dărui bunicuților din Cluj-Napoca.

nepoti de craciun 2016 2Lasă un răspuns

Site creat de