Social & Cultura

Peste 3000 de pachete cu alimente au fost oferite în cadrul campaniei „Nepoţi de Crăciun”

Peste 3000 de pachete cu alimente au fost oferite în cadrul campaniei "Nepoţi de Crăciun"

În acest an, membrii Asociației Magic People ajung prin acțiunea Nepoți de Crăciun la ediția cu numărul 8 și totodată la vârstnici singuri și cu o situație financiară precară din judetețe Cluj, Sălaj, Mureș și Alba. Împreună cu voluntari dedicaţi au oferit cadouri şi gânduri bune prin 3078 de pachete cu alimente care s-au îndreptat către bunici cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

De la mic la mare Nepoții de Crăciun au colindat Centrul de Zi pentru Vârstnici nr. 2, Clubul Pensionarilor Cinema Mărăști, Clubul Pensionarilor Gheorgheni, Clubul Pensionarilor Someșeni, Centrul de Vârstnici nr. 2, Casa Theodora, Clubul Pensionarilor Zorilor, Clubul Pensionarilor Mănăștur, Clubul Pensionarilor Grigorescu, Centrul Social de Urgență, Clubul Pensionarilor Gara, Centrul de Găzduire Temporară, Casa Cristiana, dar și Centrele pentru Vârstnici din Sălaj, Mureș și Alba.

Pe lângă cele 3078 de pachete, de alimentele care s-au adunat în cadrul ediției cu numărul 8 a campaniei Nepoți de  Crăciun au beneficiat Asociația Copiii Străzii, Serviciul de Ajutor Maltez și cei din programul ,,O masă caldă.”

Bunicuții vă sunt recunosctători și vă mulțumesc pentru cadourile oferite printr-un spectacol de colinde și obiceiuri tradiționale de iarnă în data de 20 decembrie de la ora 14:00 la Casa de Cultură a Studenţilor.

Din motivația de a implica benevol în acțiuni umanitare comunitatea, de a aduce multe zâmbete, de a învăța să te bucuri de lucruri simple cum ar fi să dăruiești, acțiunea Nepoți de Crăciun este demarată de către Cristian Gog prin Asociația Magic People în anul 2010.Lasă un răspuns

Site creat de