Important, Timp liber

Peste 330.000 de oameni au fost prezenţi la Cluj-Napoca la cea de-a treia ediţie a festivalului UNTOLD! Cei mai mari DJ ai lumii au fost impresionaţi de public

Festivalul UNTOLD 2017 a însemnat în toate cele patru zile, peste 330.000 de oameni din țară și din toate colțurile lumii care au participat atât la concertele de pe mainstage cât și la celelalte scene și experințe ale festivalului.

Este incredibil ce se întâmplă aici. Toți marii artiști îmi spun de-a lungul anului, că există în România, cel mai bun festival și am fost atât de curios și nerăbdător să ajung aici. Pentru mine și pentru mulți alți artiști, UNTOLD este cel mai tare și cel mai bun festival din lume” a declarat Steve Aoki.

86.000 de oameni în ultima zi de UNTOLD. Steve Aoki a fost vrăjit de publicul din Cluj şi şi-a prelungit setul cu o oră (VIDEO)

România e ca și casa noastră pentru noi. Ne simțim incredibil alături de publicul de aici. Dacă vreodată cineva ne va invita, de exemplu, să compunem imnul Echipei Naționale de Fotbal a României, o să acceptăm cu mare placere.” au declarat cei doi componenți ai trupei Hurts.

Peste 90.000 de oameni prezenţi la UNTOLD în cea de-a treia zi de festival (VIDEO/FOTO)

Am urcat pe scena principală la fiecare ediție a festivalului UNTOLD. Este incredibil cu câtă energie pozitivă și cu câtă bucurie suntem primiți de fiecare dată aici. Publicul este impresionant și vrem să vă spunem că festivalul UNTOLD se află în topul evenimentelor noastre preferate. În fiecare an suntem nerăbdatori să ajungem aici.” au declarat Dimitri Vegas & Like Mike.

Record la UNTOLD: Peste 82.000 de oameni au fost prezenţi în a doua zi de festival (VIDEO/FOTO)

UNTOLD este unul din festivalurile mele preferate. Fanii de aici au o nebunie frumoasă și de fiecare dată mă primesc cu atât de multă căldură. Sunt de fiecare dată uluit de numărul incredibil de mare de fani pe care îi găsesc aici a declarat Hardwell.

76.000 de oameni în prima zi de UNTOLD. Hardwell: „UNTOLD este unul din festivalurile mele preferate” (VIDEO/FOTO)

photo credit: Sorin Pop2 Comments

  1. Statistica generala are o grseala . Adica daca adunam statisticile pe zile obtinem 76k+82k+90k+86k=334k.Faza e ca asa, ii numaram pe cei cu abonament de 4 ori , pt ca ei reprezinta oameni in fiecare zi de festival .Astfel ca in total , putem vorbi doar de vreo 200k de oameni , poate chiar mai putini.

Lasă un răspuns

Site creat de