Sport

Peste 4000 de clujeni aşteptaţi la evenimentul „Alege Sportul-Zilele Sportului”

alege sportul cluj

Facultatea de Educație Fizică și Sport alături de Asociaţia Clubul Sporturilor Montane RUPICAPRA, Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, Consiliul Judeţean Cluj și Mişcarea Sportivă a Studenţilor Transilvăneni organizează miercuri, 20 aprilie, în intervalul 9.00-17.00, cea de-a patra ediție a evenimentului „Alege Sportul-Zilele Sportului

Pe parcursul zilei de 20 aprilie 2016, în Parcul Sportiv Iuliu Haţieganu sunt așteptați toti cei care iubesc mişcarea şi vor să facă cunoştinţă cu sportivii de elită clujeni, să se alăture evenimentului. Alege sportul – ZILELE SPORTULUI a pornit ca o iniţiativă civică, organizată de la nivelul oamenilor de rând, cu scop non-profit în Ungaria, în septembrie 2007.

În acest an sunt invitate peste 20 de cluburi sportive, reprezentând peste 20 de ramuri sportive. Vor fi prezenţi sportivi medaliaţi la diferite competiţii naţionale şi internaţionale, împreună cu antrenorii lor. Profesorii și studenții Facultății de Educație Fizică și Sport, în calitate de parteneri ai evenimentului vor lucra efectiv cu copii prezenți în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu.

La evenimentele din anii trecuți au luat parte în mod organizat aproximativ 4.000 de copii, 170 de cadre didactice, aproximativ 1.000 de vizitatori neînregistraţi şi părinţi. Au fost prezente 27 de ramuri sportive cu 35 de antrenori şi 80 de sportivi. Filmul de prezentare se poate viziona pe www.alegesportul.net .

Mai multe informații despre eveniment puteţi afla accesând site-ul www.alegesportul.net sau vizitând pagina de Facebook www.facebook.com/Alegesportul.cluj.Lasă un răspuns

Site creat de