Social & Cultura

Peste 50.000 de participanți la festivalul LollyBoom

lollyboom 1

În perioada 1-4 iunie a avut loc cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca.

Evenimentul a reunit peste 50.000 de participanți, fiind dedicat tuturor categoriilor de vârstă. A reușit să ofere comunității clujene momente de divertisment, relaxare și petrecerea timpului liber alături de cei dragi prin diferite activități și ateliere creative. De asemenea festivalul LollyBoom și-a propus să readucă în viața participanților cea mai frumoasă etapă, copilăria.

Pe parcusul celor 4 zile Parcul Central a găzduit ateliere pentru cei mici de pictură, gătit, creație vestimentară, confecționarea de diverse obiecte, intrumente muzicale, dar și sesiuni în care copiii învățau prin diverse tehnici să se relaxeze, să-și crească încrederea în forțele proprii și să-și dezvolte creativitatea.

Spectacolele la scenă precum cele de magie, dans, dans sportiv, teatru, concerte dar și activitățile din zona parcului de bubble football, tir cu arcul, treasure hunt, cursă cu obstacole, trenulețul veseliei, trambunlină, tobogane, jocuri ale copilăriei, parada celor mai îndrăgite personaje de la Disney au întrunit un număr mare de participanți.

LollyBoom umbrele

În fiecare seară atmosfera a fost întreținută de ritmurile muzicale ale celor de la CDJ Record Label, dar și de serile de film ale partenerilor de la TIFF. Duminică a rulat filmul Chasing Shadows, regizat chiar de către clujeanul Don Alexandru, care a fost foarte apreciat de către public.

Accesul în cadrul festivalului a fost gratuit. Cea de a treia ediție LollyBoom a fost realizată cu sprijinul primăriei locale Cluj-Napoca și a partenerilor.Lasă un răspuns

Site creat de