Social & Cultura, Important

Peste 800 de cupluri din Cluj-Napoca și-au programat deja online data căsătoriei civile

nunta cluj 2017

În prima oră de funcționare din acest an a programului de programare online a datei și orei pentru căsătoria civilă Primăria a înregistrat 124 de cereri. Până în data de 9 ianuarie numărul  acestora s-a ridicat la 812.

Data cea mai solicitată este 27 mai 2017, când deja sunt programate 35 de căsătorii pentru acest an. Următoarele date în ordinea programărilor deja efectuate sunt 20 mai și 1, resepctiv 29 iulie 2017, cu câte 29 de programări.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a creat acest sistem de programare online pentru  data și ora căsătoriei civile, pentru a evita stresul și aglomerarea la ghișee pentru tinerele viitoare familii, având în vedere faptul că, în conformitate cu prevederile legale înregistrarea solicitării de oficiere a căsătoriei legale în România se poate face exclusiv cu 10 zile înainte de data dorită. Or, pentru a-și putea organiza cea mai fericită zi din viată, tinerele familii au nevoie de o sincronizare perfectă a activităților în ziua nunții, prin urmare o oră anume pentru momentul căsătoriei civile.Lasă un răspuns

Site creat de