Uncategorized

Peste 8000 de oameni au luat parte la cel mai mare Retro Party Live al anului din România

Retro Party Live al anului din România

8300 de oameni au participat la „We Love Retro” – cel mai mare Retro Party Live al anului în România. A șaptea ediție Transylvania Music Event a adus la Cluj, pentru prima oară în Transilvania, artiștii care au definit muzica anilor ’90. Generația celor de 25-35 de ani a avut ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală.

Lou Bega, Captain Jack, Down Low, La Bouche feat Natascha Wright și Bomfunk MC’s dj set by DJ Infecto au făcut un show de 5 ore şi au stabilit un nou record de audienţă la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca: 8300 de participanţi. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României a fost recreată în detaliu prin decoruri speciale la ”We Love Retro” – 90’s edition.

Deşi organizatorii au anunţat că porţile se vor deschide abia la ora 21, clujenii nu au mai avut răbdare şi ajuns încă de la ora 20 la Sala Polivalenta. Accesul s-a făcut la ora 20:45, iar în câteva zeci de minute Sala Polivalenta a devenit arhiplină.

Organizatorii TME au stabilit încă un record, pe lângă cel de audienţă. Astfel, la We Love Retro au fost instalate 160 de lumini în jurul scenei pe care au urcat artiştii.

Transylvania Music Event s-a alăturat proiectului Plus Music Camp Internaţional prin care se dorește construirea unui after-school de muzică la Pata Rât, pentru că abilitățile culturale ale copiilor să se dezvolte permanent.

În acest context, în ziua celui mai mare retro party din România al anului, We Love Retro oficialii Transylvania Music Event au organizat un fundraising, unde atât participanții la eveniment, cât și companiile clujene au fost invitate să sprijine demersul Music Camp Internaţional.

Ajuns la șaptea ediție, Transylvania Music Event este unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din nord-vestul României. Peste 100.000 de oameni au dat viață festivalului în cele șase ediții precedente la concerte și petreceri în care au urcat pe scenă Rudimental, Chicane, Snap, Nana, Ice MC, Loona, Pete Tong, Tom Craft și Bar 9, alături de nenumărați artiști români.

Un festival care a crescut de la an la an, Transylvania Music Event este unul din cele 10 evenimente prioritare ale municipiului Cluj-Napoca și susține candidatura orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, după succesul campaniei pentru titlul de Capitală a Tineretului în 2015.

photo credits: Dragos Birtoiu/Vlad CupsaLasă un răspuns

Site creat de