Social & Cultura

Petrecerile la cort, tot mai frecvente în ultima vreme

cort evenimente

Zilele de vară îmbie la desfășurarea unor petreceri senzaționale afară, indiferent că este vorba de o nuntă, un botez, o zi de naștere sau o zi onomastică, de ocazia absolvirii liceului sau a facultății ori pur și simplu de o agapă prietenească cu amici sosiți de peste țări și mări.

Rezervă un cort de la firma de închirieri din timp ca să poți alege ce model vrei

A apela la o firmă care pune la dispoziția celor interesați corturi de închiriat evenimente nu mai este deloc o raritate în ultimii ani nici în România.

Putem spune chiar faptul că solicitările pentru închirierea de asemenea articole de party este atât de mare încât acum, la început de vară, este un pic cam târziu dacă vrei ca să rezervi cortul dorit, specialiștii din domeniu recomandând a se proceda la acest demers chiar și cu două – trei luni în avans față de data petrecerii planificate.

Așadar, dacă evenimentul dorit urmează a se desfășura în august sau septembrie, cel mai bine este ca să contactezi chiar zi, la început de iunie, firma de închirieri corturi pentru a putea ca să ai de unde să îl alegi pe acela cel mai potrivit ca formă, culoare și dimensiuni.

Un cort de petrecere se alege în principal în funcție de numărul de invitați

Deși când vorbim de un cort cu această destinație ne imaginăm aproape întotdeauna unul de dimensiuni grandioase, trebuie să știți că există și corturi de party medii și chiar mici, ideale pentru recepții amicale sau de familie.

Un cort micuț poate să fie așezat foarte bine în gradina casei, dacă avem norocul de a locui la curte, iar spațiul este suficient.

Decorat cu ghirlande și baloane colorate va fi o incintă provizorie deosebită, iar beculețele LED pot să îi confere noaptea un aer magic pe care nicio sală de restaurant sau living de lux nu îl poate avea.

Trebuie să știți că există și corturi de petrecere oferite spre închiriere de firme specializate care nu depășesc 5 – 6 metri și care arată totuși extrem de profesional, neavând deloc de-a face cu un cort de excursie, așa cum s-ar putea gândi poate unii.

Au un cadru metalic foarte solid, rezistă la vânt și ploaie, iar formele lor sunt diverse, deci clienții chiar au de unde alege.

Ce poate fi mai trendy decât a închiria un cort festiv mic pentru petrecere desfășurată acasă?

El poate să fie locul unde evenimentul se va desfășura în totalitate, dar poate ca să fie privit și ca o extensie a spațiului din casă, unde invitații pot să se relaxeze și să scape de apăsarea pereților, experimentând un sentiment de libertate extrem de plăcut.

Un asemenea cort poate să aibă o podea sau se poate instala direct pe ciment, iarbă sau pietriș, pentru un aer mai natural.

Fiind micuțe, se pot instala extrem de rapid, în doar câteva zeci de minute, uneori chiar de către aceia ce le-au închiriat și care nu vor să apeleze la serviciul de instalare oferit de firma respectivă.

Chiar dacă este vorba de un cort de dimensiuni reduse, e mai rentabil ca să îl închiriați decât să vă cumpărați unul, mai ales dacă nu aveți de gând ca să organizați petreceri chiar în fiecare weekend, deși atmosfera estivală probabil v-ar tenta ca să faceți acest lucru.Lasă un răspuns

Site creat de