Uncategorized

PGL va organiza turneul Major de DOTA 2 cu premii totale de 3 milioane de dolari

Dota 2

După succesul repurtat cu turneul Major de CS:GO organizat în cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015, o altă competiție de elită, de această dată pentru Dota 2, intră în portofoliul PGL: The Manila Major, cu premii totale de 3 milioane de dolari.

Cotat drept unul dintre cele mai importante evenimente de sport electronic (eSports) din lume, următorul turneu Major de Dota 2 va avea loc în perioada 7-12 iunie în Mall of Asia Arena, din Manila, Filipine.

În total, 16 dintre cele mai bune echipe din lume se vor înfrunta pentru supremație, fiind urmărite cu sufletul la gură de sute de mii de fani din lumea întreagă.

The Manila Major este al treilea turneu stagional din cele patru anunțate în 2015 de către compania americană Valve (producătorii jocului). Primele două ediții au fost organizate la Frankfurt, respectiv Shanghai, iar acum este rândul Filipinelor să fie în centrul atenției comunității de Dota 2.

Încrederea pe care compania americană Valve ne-o arată, oferindu-ne producția unui eveniment de o importanță atât de mare, ne onorează, dar ne și obligă să asigurăm calitate la cel mai înalt nivel. Fanii eSports vor aceleași lucruri oriunde s-ar afla în lume: divertisment, meciuri antrenante, producție de calitate. Exact ce oferă PGL de ani de zile”, a declarat Silviu Stroie, președintele PGL.

Biletele pentru The Manila Major vor fi disponibile pe site-ul https://smtickets.com/events/view/4287 începând de sâmbătă, 12 martie.

Programul turneului și al calificărilor, precum și alte informații utile vor fi publicate în curând pe dota2.com

Pentru a afla primii toate intormațiile, urmăriți canalele oficiale de comunicare:

Despre PGL

PGL are o experiență de 13 ani în organizarea evenimentelor naționale și internaționale de eSports. Prin intermediul parteneriatelor cu organizații de renume din domeniul sporturilor electronice, PGL a organizat evenimente, turnee și calificări pentru DreamHack, IeSF, WCG, în același timp oferind susținere pentru sporturile electronice prin numeroase cupe și campionate naționale.

Datorită propriului studio modern, PGL transmite și produce conținut în mai multe limbi pentru ligile și evenimentele de sporturi electronice din întreaga lume, printre care DreamHack, The International și IeSF World Championship. În 2015,PGL a organizat, printre altele, două sezoane pentru propria ligă internațională de CS:GO și două ediții DreamHack (București și Cluj-Napoca).

PGL organizează din 2012 festivalurile DreamHack la nivel național, reușind la cea de-a 6-a ediție să găzduiască la Cluj-Napoca un turneu Major de CS:GO, România alăturându-se astfel Germaniei, Suediei și Poloniei ca țară organizatoare pentru cel mai prestigios turneu de CS:GO din lume.Lasă un răspuns

Site creat de