Uncategorized

Piaţa Mihai Viteazu din Cluj, iluminată şi amenajată total diferit faţă de anii trecuţi (FOTO)

Piaţa Mihai Viteazu

Piaţa Mihai Viteazu din Cluj, iluminată şi amenajată total diferit faţă de anii trecuţi

Câştigătorii concursului Lights On, organizat de Daisler Print House, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi cu Asociaţia Plai, au reuşit să schimbe semnificativ, în preajma sărbătorilor de iarnă, aspectul pieţei Mihai Viteazu din Cluj.

Astfel, după câştigarea concursului clujenii Diana Siminic și Barbu Precup au trecut la treabă şi au implementat „Snowballs” – proiectul câştigător.

Cu voia voastră, așa va arăta Piața Mihai Viteazu în această iarnă! „Snowballs” este proiectul desemnat câștigător de juriul competiției „Lights On”. Juriul a făcut totodată câteva recomandări proiectului câștigător, recomandări care au scopul de a întregi imaginea generală. Mai multe amănunte găsitți pe site-ul http://concurs.daisler.ro/ și pe pagina Daisler Print House. „Lights On” este un proiect în care cred enorm. Pentru Cluj! Mulțumesc Primăriei Cluj-Napoca pentru sprijin și, evident, juriului competiției care a deliberat circa două ore și jumătate! Mulțumiri speciale și primarului Emil Boc și nu în ultimul rând lui Ovidiu Câmpean pentru deschiderea arătată!” a spus Andi Daiszler, organizatorul concursului.

În cadrul concursului au fost înscrise 7 proiecte, iar câştigătorii competiţiei au primit 1000 de euro.

*Mai lipseste zapada pentru a intregi modificarile facute de Diana Siminic și Barbu Precup in Piata Mihai ViteazuLasă un răspuns

Site creat de