Timp liber, Important

Picnic in the Park la Cluj: Weekend cu muzică bună, relaxare, activități în aer liber și petreceri

picnic in the park

Sfârșitul săptămânii aduce la Cluj un eveniment menit să-i scoată pe cei mari și pe cei mici din casă și să-i determine să se bucure de zona verde a orașului. Cea de-a doua ediție Picnic in the Park va avea loc sâmbătă, 14 mai, în Iulius Parc. De la ora 12:00 și până la ora 22:00 participanții la picnic sunt așteptați cu muzică bună, zone de relaxare, activități în aer liber și jocuri, iar de la ora 23:00 și până dimineața petrecerea va fi în toi la Sala Polivalentă.

Picnic e ultima întâlnire cu comunitatea noastră înainte de festivalul de la final de iunie. E un moment important, căci acum dăm drumul campaniei pentru Fondul Jazz in the Park. Va fi o zi relaxantă, cu muzică bună într-un parc frumos. Așteptăm cât mai mulți participanți. Spre deosebire de anul trecut, avem o petrecere care continuă evenimentul din parc. Fiind zonă rezidențială, trebuie să încheiem programul la 22:00, iar având în vedere că anul trecut lumea și-ar fi dorit să mai continue, acum am venit cu soluția”, spune directorul festivalului Jazz in the Park, Alin Vaida.

Pe tot parcursul evenimentului, în Iulius Parc va fi instalată o zonă foodcourt, de unde participanții vor putea cumpăra mâncare și băuturi: sandwichuri, pizza, clătite, produse de patiserie, înghețată, cafea, răcoritoare, fresh-uri, bere, vin. În plus, participanții vor putea participa la diverse activități și jocuri. Târguțu’ Vintage va expune produse handmade, iar Bookstory va pune la dispoziție cărți pe care participanții le pot citi la eveniment sau le pot cumpăra. La standurile Jazz in the Park, clujenii vor găsi tricouri, pahare, insigne, hamace și alte articole Jazz in the Park. În cazul în care va ploua, organizatorii sunt pregătiți cu pelerine și corturi.

Programul concertelor la Picnic in the Park

Clujenii sunt așteptați la picnic de la ora 12:00, iar primii care vor urca pe scenă la Picnic in the Park sunt membrii trupei The Beat, de la ora 15.30. Cei de la The Kryptonite Sparks vor concerta de la ora 17:30, iar Tango with Lions va cânta de la ora 19. Duo-ul de pop rock din Franța AaRON își va începe primul concert din România la ora 20:30.

„Suntem entuziasmați că venim în România, vrem să dăm tot ce e mai bun din noi și să scoatem ce e mai bun din public la acest concert. Din câte am auzit, publicul de aici e uimitor, receptiv și deschis. Abia așteptăm să vă întâlnim”, transmit membrii trupei AaRON, înainte de primul lor concert în țara noastră.

La Picnic in the Park va începe campania de donații pentru cele trei proiecte care vor fi finanțate prin Fondul Jazz in the Park. Participanții vor putea dona pentru a susține treu proiecte de artă experimentală. Astfel, de la ora 17, în cadrul Picnic in the Park va avea loc prezentarea proiectelor care vor fi finanțate, iar publicul va putea pune întrebări legate de acestea. Detalii găsiți aici: http://jazzinthepark.ro/ro/fond.

Afterparty Jazzanova DJ Set la Sala Polivalentă

După ce se lasă noaptea și până la ivirea zorilor, petrecerea continuă la Sala Polivalentă la un afterparty Jazzanova DJ Set la care mixează unul dintre cei mai bine cotați DJ-i din Berlin, Claas Brieler, de la Jazzanova. Warm up-ul petrecerii este asigurat de Marwan de la ora 23:00, iar partea de închidere îi va reveni lui Paul Adrian.

Biletele pentru petrecerea de la Sala Polivalentă se pot cumpăra de la Picnic in the Park, de la Sala Polivalentă, înainte de eveniment, dar și online prin rețeaua www.biletmaster.ro. Biletele costă 25 de lei. Detalii despre program găsiți aici: http://jazzinthepark.ro/ro/picnic-in-the-park/

Picnic in the Park este un eveniment realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca. Proiectul susţine candidatura oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021. Parteneri: BCR, Staropramen, Iulius Mall. Susținători: Daisler Print House, Hola Media, Compexit. Co-organizator Beyond the Line Prod.

 

 Lasă un răspuns

Site creat de