Social & Cultura

Pielea de găină revine în cea de-a patra ediție Românii au talent!

Românii au talent

Pielea de găină revine în cea de-a patra ediție Românii au talent! Mâine, de la 20:30, numai la PRO TV!

Cel mai tare show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, le va aduce telespectatorilor mâine, de la 20:30, un spectacol memorabil care le va transforma seara de vineri într-una perfectă. Cea de-a patra ediție va fi plină de momente care i-au impresionat pe cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, i-au ținut cu sufletul la gură sau i-au făcut să râdă copios, dar și de replici și reacții ale acestora, care au făcut deliciul publicului.

Gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș își vor găsi vineri ținutele perfecte, pentru a face față unui anotimp geros, dar și jucării care le stârnesc imaginația.

Mâine, de la 20:30, vedem ce momente i-au făcut pe jurați să spună: „Cred c-ai sfeclit-o”, „Deci, ești șoferul tău propriu, pentru tine…” sau „Ești genul meu de magician, m-ai lăsat așa… vrăjită…”, dar vom face cunoștință și cu concurenți cu talente multiple.

Andi Moisescu, încântat de reprezentația unui concurent, a declarat: ‘Ca un uragan ai venit! Nici n-am respirat!’

Nu vor lipsi nici reprezentațiile surprinzătoare, care le-au făcut pe Mihaela Rădulescu și Andra să spună: „Mulțumesc pentru acest moment!” și „A revenit și în acest sezon pielea de găină!”.

Vineri seară, de la 20:30, românii vor avea parte de un show memorabil și de momente neașteptate, care îi vor emoționa, îi vor distra și îi vor face să spună încă o dată: Românii au talent!Lasă un răspuns

Site creat de