Timp liber

Piesa de teatru „O zi de vară” ajunge la Cluj. Spectacolul are caracter caritabil

#cuinimalateatru

Pe 29 martie, Cuibul Artiştilor, companie de teatru independent formată din tineri actori, studenți și absolvenți ai UNATC, pleacă în primul turneu naţional, în 10 oraşe din ţară.

Spectacolul „O zi de vară” este oferit iubitorilor de teatru din Craiova, Timişoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Braşov, Suceava, Iaşi, Galaţi, Ploieşti, Bucureşti care vor putea susţine nou născuţii de la maternitatea din Campina prin simpla lor prezentă în Cuib. Intrarea este liberă, iar cauza poate fi susţinută pe bază de donaţie individuală.

Prin donaţiile strânse, Cuibul Artiştilor îşi propune să echipeze maternitatea din Campina cu aparatura de specialitate. Prin activitatea lor, actorii îşi doresc să ofere publicului tânăr o experienţă unică şi irepetabila într-o atmsofera prietenoasă şi relaxanta.

#cuinimalateatru este îndemnul pe care Cuibul Artiştilor îl transmite iubitorilor de teatru.

De doi ani, Cuibul Artiştilor oferă o interacţiune naturală, spontană cu publicul şi la final un moment de reflectare caldă, care se păstrează în timp şi te face să revii. Prin fiecare spectacol ne dorim să transmitem celor din sala o experienţă unică şi irepetabila, care să le trezească iubirea pentru teatru. Scopul turneului este să aducă emoţia din Cuib în 10 oraşe din România, emoţie pe care să reuşim să o transpunem în sprijin pentru copiii nou născuți de la maternitatea din Câmpina.” a declarat Victor Tapeanu, Actor & Fondator Cuibul Artiştilor

Începând cu 29 martie, turneul „heART by Cuibul Artiştilor” va aduce spectacolul „O zi de vară” în 10 oraşe din România: Craiova, Timişoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Braşov, Suceava, Iaşi, Galaţi, Ploieşti.

Prima companie de teatru independent care îşi propune să educe publicul tânăr (18 – 31) în a merge mai des la teatru. Înfiinţat în anul 2015, Cuibul Artiştilor şi-a început activitatea cu proiectul 300 de zile de teatru gratuit, cu spectacole oferite în sistem occidental, fiind astfel cel mai mare proiect cultural la nivel naţional, cu 32.265 spectatori.Lasă un răspuns

Site creat de