Social & Cultura

PJ Masks – Ghidul tău pentru jucăriile Catboy, Bufnița și Gekko

PJ Masks

PJ Masks este unul dintre cele mai recente fenomene în materie de jucării și a devenit unul dintre brandurile de jucării de top la nivel mondial. Probabil acest trend nu a stat departe nici de copilul tău.

PJ Masks este o emisiune de televiziune de succes difuzată de Disney. Este vorba despre trei tineri prieteni – Connor, Amaya și Greg – care, atunci când își pun pijamalele și își activează amuletele de animale, se transformă în supereroi cu aliasul Catboy, Owlette (Bufnița) și Gekko.

Lansat în Statele Unite în septembrie 2015, show-ul a devenit rapid una dintre emisiunile de top pentru copii și a câștigat un public puternic aproape imediat. Desenul se bazează pe seria de carte franceză „Les Pyjamasques” a autorului Romuald Racioppo.

Datorită cererii fără precedent din partea familiilor din Statele Unite, compania de jucării Just Play a lansat o serie de jucării și articole de îmbrăcăminte, inclusiv figurine de acțiune, seturi de jocuri, vehicule și jucării de pluș, pe lângă îmbrăcăminte. Acestea s-au răspândit rapid la nivel mondial și au prins la copiii din toată lumea.

De ce este un mare succes?

Ei bine, acest desen animat este de fapt unul dintre primele desene animate cu super-eroi destinate preșcolarilor. Faptul că fiecare copil dorește să fie un super erou – exact asta devin tinerii Connor, Amaya și Greg – atrage copiii, laolaltă cu faptul că poveștile și animația sunt fantastice.

Să aruncăm o privire asupra jucăriilor PJ Masks pe care le poți face cadou copilului tău.

Sing and Talk Plush Cat Boy. Aceste personaje mari de pluș arată fantastic și calitatea jucăriei reale este într-adevăr bună. Ceea ce este cel mai impresionant este dimensiunea jucăriei, care este în jurul valorii de 35 cm înălțime. Cat Boy va fi jucăria de pluș pe care micuții tăi vor dori doar să o îmbrățișeze. PJ Masks Cat Boy (Pisoi) are dungile sale unice de pisică și urechile de pisică și vine cu o amuletă care se aprinde când își apeși pe mâini. Desigur că aceasta este o figură de pluș care cântă și vorbește, iar Cat Boy spune o serie de fraze din seria de desene animate și cântă, de asemenea, tema principală a desenului animat.

Bufnița Sing and Talk Plush Owlette. Jucăria de pluș bufniță Owlette care cântă și vorbește este fantastică, iar fanii seriei vor iubi cât de mare și interactivă este această jucărie. Și această figură mare de pluș are o înălțime de 35 de cm și este la fel de bine făcută ca Sing and Talk Plush Cat Boy. Bufnița Owlette este singura membră de sex feminin a grupului, iar figurina vine cu toate caracteristicile și accesoriile, inclusiv costumul ei constând într-o ținută roșie dintr-o singură piesă cu o mască. Costumul are o pelerină roz pe spate, care seamănă cu penele de pasăre, iar pe partea din față are amuleta. Amuleta acționează, de asemenea, ca o lumină minunată atunci când este activată apăsând mâinile. Bufnița Owlette va spune de asemenea fraze cheie din desenul animat și va cânta și melodia tematică.

Sing and Talk Plush Gekko. Precum și celelalte două jucării dinainte, jucăria de pluș Gekko care cântă și vorbește îi va face pe copiii tăi să se simtă ca și-ar cum ar avea propriul lor Gekko, fiind atât de mare și interactivă. Gekko este cel mai tânăr al echipei PJ Masks, iar ținuta sa de super-erou este foarte asemănătoare cu o șopârlă și are chiar și coadă! Apăsând pe mâinile lui Gekko, el va interacționa și va spune fraze din seria de desene animate, iar după activarea amuletei sale el se va aprinde pentru o joacă distractivă pe întuneric.

Măști

Acum te poți îmbrăca și poți deveni super-eroul tău preferat cu măștile fantastice ale personajelor bazate pe cele 3 personaje principale, bufnița Owlette, Catboy și Gekko. Acestea sunt măști de înaltă calitate și vin la un preț avantajos, oferind o modalitate ușoară pentru copiii tăi de a deveni personajul lor preferat. Dacă masca nu este suficientă, poți adăuga și costumul complet care este disponibil separat.

Costume de personaje PJ Masks

Dacă masca separată nu a fost suficientă, atunci ai nevoie de costumul complet de supereroi PJ Masks. Alege între Geeko, Catboy și Owlette. Fiecare vine ca un costum extrem de detaliat PJ Masks cu corp complet, care este confecționat din țesături de calitate, cu fiecare dintre semnăturile culorilor. De asemenea, vei primi o mască cu acest set, dar spre deosebire de măștile individuale pe care le poți cumpăra separat, acest set vine cu o mască din țesătură.Lasă un răspuns

Site creat de