Social & Cultura

Platforma online care te ajuta sa-ti creezi contractul de vanzare-cumparare auto

Platforma online care te ajuta sa-ti creezi contractul de vanzare-cumparare auto

In zilele noastre, detinerea unui automobil auto nu mai este un moft. Fie ca te deplasezi la cumparaturi, ca-ti doresti sa mergi la munca sau ca pleci intr-o calatorie, poti sa faci toate lucrurile de care ai nevoie sau pe care le doresti prin intermediul automobilului propriu, fara sa depinzi de nimeni.

Tinand cont ca pandemia a ingreunat o serie de procese, implicit pe cel de vanzare si de cumparare a automobilelor, respectiv de inscriere a acestora la autoritatile competente astfel incat functionarea masinii sa poata fi realizata pe deplin legal, site-urile din online iti pot facilita intregul proces. De exemplu, acum poti oricand sa-ti realizezi contractul auto de vanzare-cumparare al masinii in doar cateva minute, prin intermediul conexiunii la internet. Nu mai trebuie sa stai la cozi sau sa depinzi de programarile multiple deja prezente in primarii si zeci de alte institutii competente, ci poti sa emiti cu usurinta un contract de vanzare-cumparare pentru automobilul pe care doresti sa-l vinzi sau pe care altcineva doreste sa-l achizitioneze de la tine.

Acest lucru este acum posibil prin intermediul platfomei de vanzare cumparare auto care te ajuta sa realizezi contractul online, simplu si rapid, la cel mai mic pret.

Cat de sigur e sa-ti creezi contractul de vanzare-cumparare prin contract-auto.ro

Daca ai o oarece reticenta in ceea ce priveste tranzactiile online, te asiguram ca tranzactiile desfasurate si procesul de creare al contractului de vanzare-cumparare sunt efectuate in deplina siguranta si transparent.

Poti realiza contractul prin intermediul oricarui dispozitiv, indiferent de unde te afli, atata timp cat acesta dispune de o conexiune la internet. Nu conteaza nici intervalul orar cand ai timp sau cand doresti sa-ti semnezi contractul, acest lucru fiind posibil acum chiar si atunci cand esti extrem de ocupat sau cand doresti sa realizezi acest lucru la cele mai tarzii ore din noapte. Nu mai depinzi nici de programul orar al birourilor care iti pot furniza aceste servicii.

Pentru a realiza contractul de vanzare-cumparare ai nevoie de datele personale, de cele ale masinii, dar si de cel ale cumparatorului.  Doar le completezi online, platesti tranzactia cu cardul si automat ti se va genera contractul pe care-l vei primi si in cazuta de email. Bineinteles, acest contract este valabil atat la primarie, cat si la organele de politie, astfel incat nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la veridicitatea acestuia. Formatul formularului este adaptat conform normelor prevazute in prezent, astfel incat el respecta toate standardele necesare.

Nu ramane decat sa-l printezi si/sau sa-l trimiti cumparatorului automoblului, respectiv sa-l printezi in cateva exemplare pentru a le avea la indemana ori de cate ori ai nevoie de acestea. Nu uita, acesta trebuie sa il semnati pentru a fi valabil.

Atat e de simplu in zilele noastre sa dispui in doar cateva minute, de un contract de vanzare-cumparare!

Apeland la platforma online contract-auto.ro vei reusi sa-ti gestionezi mai bine achizitia, respectiv vanzarea automobilului tau, astfel incat sa economisesti mai mult timp si in acelasi timp, sa fii in deplina siguranta, la orice ora din zi sau din noapte.

Asadar, memoreaza site-ul sau numarul de telefon si nu uita sa apelezi la platforma oricand ai nevoie.Lasă un răspuns

Site creat de