Din Oras

Ploaia face, din nou, probleme în Cluj-Napoca! Trafic îngreunat pe Calea Floreşti

inundatie cluj 3 iulie 2016

Furtuna a făcut, din nou, probleme în Cluj-Napoca. Cantităţile mari de apă, de peste 25 l/mp, au inundat câteva străzi din oraş. Cele mai mari probleme au fost înregistrate pe Calea Floreşti, în apropierea reprezentantei Volkswagen. De asemenea, pe varianta Zorilor – Mănăştur, debitul de apă a scos capacele de canal pe şosea, motiv pentru care traficul a fost îngreunat. Clujenii aflaţi în trafic au anunţat pe grupul Info Trafic Cluj ca şi Calea Baciului a fost inundată.

*filmare de pe strada Fabricii din Cluj-Napoca - Mihai Barsan

*filmare de pe Piezişă

13598850_10209598573543828_2070328626_n

foto: Bianca Barsan

inundatie cluj 3 iulie 2016

foto: Loredana Lore


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare meteorologică COD GALBEN de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă și pentru județul Cluj.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 3 iulie, ora 14:00 – 4 iulie, ora 06:00, în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în toate zonele montane vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată. Vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de vânt ce vor lua şi aspect de vijelie şi pe arii restrânse grindină. Se vor înregistra cantităţi de apă de peste 20…25 l/mp şi izolat 50…60 l/mp.

Fenomene asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala şi în restul teritoriului, mai ales în seara zilei de duminică şi în primele ore ale nopţii, dar pe spaţii mai restrânse.

Revenim cu detalii şi imagini.Lasă un răspuns

Site creat de