Politic, Important

PMP Cluj anunță candidatul pentru comuna Cămărașu

Mocian Florin Marian

Mocian Florin Marian este candidatul la Primăria Cămărașu din partea Partidului Mișcarea Populară.

Candidatul PMP propune o Primărie a dezvoltării economice independente și implicarea cetățenilor în procesul decizional.

Programul de candidatură propus de Mocian Florin Marian implică accesarea de fonduri europene și gestionarea acestora astfel încât banii să ajungă strict pe proiecte ce au un impact pozitiv pentru locuitorii comunei Cămărașu cum ar fi extinderea rețelelor de utilități publice și crearea de noi locuri de muncă.

Un prim pas în asigurarea dezvoltării comunei este finalizarea lucrărilor de asfaltare a drumurilor de acces, principale și agricole astfel încât oamenii să aibă acces în siguranță la terenurile agricole și potențialii investitori să nu fie descurajați de infrastructura precară a comunei. De asemenea, candidatul PMP, domnul Mocian Florin Marian își propune ajutorarea tinerilor antreprenori care doresc să dezvolte local o afacere. Se vor organiza târguri unde producătorii locali vor putea să își comercializeze bunurile agroalimentare, iar participanții se vor bucura de evenimente culturale.

Administrația locală din comuna Cămărașu condusă de viitorul primar, Mocian Florin Marian va fi o administrație în dialog deschis cu locuitorii comunei, iar procesul decizional al Consiliul Local și al Primăriei va fi expus publicului astfel încât cetățenii să fie informați cu privire la proiectele ce au un impact direct asupra vieții lor.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii comunei Cămărașu au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorii aleși locali, un obicei pe care domnul Mocian Florin Marian dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Cămărașu.Lasă un răspuns

Site creat de