Politic, Important

PMP Cluj anunță candidatul pentru comuna Vultureni

Vîrva Ioan

Vîrva Ioan este candidatul la Primăria Vultureni din partea Partidului Mișcarea Populară. Candidatul PMP propune un program cu soluții practice pentru dezvoltarea sustenabilă a comunei Vultureni.

Programul de candidatură al domnului Vîrva Ioan are ca puncte principale îmbunătățirea și modernizarea infrastructurii. Astfel, propune asfaltarea drumurilor comunale, a străzilor și ulițelor a satelor din comuna Vultureni, dar și restaurarea drumurilor agricole din comună pentru a fi ușor accesibile agricultorilor. Pentru încurajarea agriculturii, se vor susține producătorii locali prin promovarea acestora în cadrul târgurilor de produse tradiționale organizate la nivelul județului.

Accesul la utilitățile de bază este o problemă veche în toate comunele din județul Cluj. Pentru următoarele mandate, aleșii locali au datoria să se ocupe de aceste probleme vechi. Candidatul Vîrva Ioan intenționează să introducă apa potabilă și gazul metan în comună. De asemenea, plănuiește să rezolve problema canalizării din întreaga comună.

Pe plan cultural, domnul Vîrva Ioan dorește să susțină sau chiar să înființeze un program „after school” pentru elevi și amenajarea unui loc de joacă pentru copiii din comuna Vultureni. De altfel, se vor susține activitățile sportive prin dezvoltarea și amenajarea infrastructurii pentru înființarea unei echipe de fotbal pentru tinerii și seniorii pasionați de sport. Candidatul PMP propune crearea unui laborator de multimedia de ultimă generație în cadrul Școlii Gimnaziale Alexandru Bohățel Vultureni. Mai mult, pentru promovarea culturală a comunei, se vor organiza evenimente artistice pe temele tradițiilor și obiceiurilor locale, specifice comunei Vultureni. Comuna va fi promovată și prin agroturismul local.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii comunei Vultureni au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitori primari, un obicei pe care domnul Vîrva Ioan dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Vultureni.Lasă un răspuns

Site creat de