Din Oras

Politia Locala Cluj – garantarea sigurantei si ordinii publice in Cluj-Napoca

Politia Locala Cluj

Politia Locala Cluj este o institutie esentiala pentru mentinerea ordinii publice si sigurantei in Cluj-Napoca. Aceasta institutie este responsabila pentru patrularea si monitorizarea zonei, precum si pentru investigarea si rezolvarea delincventei si a problemelor de ordine publica. Echipa Politiei Locale din Cluj este compusa din agenti specializati si instruiti, care sunt dedicati sa protejeze si sa serveasca comunitatea.

Politia Locala Cluj colaboreaza strans cu alte institutii precum Politia Nationala si institutiile locale, precum si cu comunitatea, pentru a se asigura ca toti cetatenii din Cluj-Napoca sunt in siguranta. Ei lucreaza in stransa colaborare cu alte institutii pentru a identifica si rezolva problemele de siguranta si ordine publica din oras.

In afara de mentinerea ordinii publice, Politia Locala Cluj ofera si servicii precum asistenta in caz de urgenta, precum si programe de prevenire a delincventei si educatie publica. Ei ofera, de asemenea, programe de voluntariat pentru tineri, care le ofera oportunitatea de a-si servi comunitatea si de a invata despre rolul si responsabilitatile politiei.

Politia Locala Cluj isi dedica eforturile pentru a asigura siguranta si ordinea publica in oras prin intermediul tehnologiilor moderne si metodelor de patrulare si monitorizare inovatoare.

Ei utilizeaza echipamente moderne, precum camere de supraveghere si sisteme de comunicatii avansate pentru a-si desfasura activitatea in mod eficient si pentru a oferi cele mai bune servicii posibile comunitatii.

In plus, Politia Locala Cluj ofera si servicii de consiliere si orientare pentru cetatenii care au nevoi speciale sau care se confrunta cu probleme de ordine publica. Ei au un program de consiliere pentru victimele de violenta domestica si ofera asistenta si consiliere pentru cetatenii care se confrunta cu probleme de dependenta sau probleme sociale.

Politia Locala Cluj este o institutie importanta care joaca un rol vital in mentinerea sigurantei si ordinii publice in Cluj-Napoca. Ei sunt dedicati sa protejeze si sa serveasca comunitatea prin intermediul serviciilor si programele oferite. Daca aveti nevoie de asistenta sau aveti intrebari despre serviciile oferite de Politia Locala Cluj, nu ezitati sa contactati institutia pentru mai multe informatii.

Dispeceratul Politiei Locale

0264/955

0264/59.87.84 sau

0264/59.15.16 interior 4920

0264 /59.60.30 interior 4920

0264/59.69.36 interior 4920

Programul de înscriere în audiență este de luni până luni ora 16:00.Cererile pentru înscrierea în audiență se formulează în săptămâna anterioară celei în care se dorește acordarea audienței.

Programul de audiență este săptămânal, în fiecare zi de marți de la ora 13:00.Lasă un răspuns

Site creat de