Uncategorized

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au descins astăzi la nouă traficanţi de droguri din Cluj

droguri cluj

UPDATE: Din investigaţiilor efectuate de poliţişti si procurori reiese că o parte dintre dintre cei nouă suspecţi sunt DJ în diverse cluburi din Cluj-Napoca.

În această dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj efectuează şapte percheziţii la domiciliile mai multor persoane bănuite că ar fi comercializat cannabis, haşiş, ecstasy, amfetamine şi LSD.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, efectuează şapte percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Cluj-Napoca, la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

De asemenea, sunt puse în aplicare nouă mandate de aducere emise pe numele celor în cauză, aceştia urmând a fi conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj pentru audieri şi luarea măsurilor procedurale ce se impun.

Din cercetările efectuate de poliţişti şi procurori a reieşit că cele nouă persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 36 de ani, ar fi comercializat diferite tipuri de droguri de risc şi mare risc (cannabis, haşiş, amfetamine, ecstasy, LSD, SPEED), precum şi ciuperci halucinogene, pe raza municipiul Cluj-Napoca.

Activităţile investigative desfăşurate în cauză au beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

foto arhiva  Lasă un răspuns

Site creat de