Social & Cultura

“Popas cu colind” la Cluj-Napoca

comunicatPresa

Fundația AWANA România vă invită pe 10 decembrie la Cluj la un “Popas cu colind”. Evenimentul va avea loc de la ora 19 în clădirea Casino din Parcul Central, intrarea fiind liberă.

Toti cei prezenți vor avea ocazia să intre în atmosfera Sărbătorii Nașterii Domnului Isus ascultând colindele interpretate de către Corul Bisericii Baptiste Betel din Mănăștur, Cluj.

Invitatul special este tenorul Ruben Mureșan, care va interpreta câteva colinde în stilul unic și deja consacrat în cadrul concertelor la care a participat în ultimii ani. Acesta a primit diverse distincții și premii naționale și internaționale.

AWANA este o organizație internațională care promovează valorile moral-creștine în rândul copiilor și adolescenților. În Romania functioneaza peste 30 de cluburi iar in Cluj Napoca copiii între 3 și 18 ani pot participa la activitatile organizate pe diferitele grupe de vârstă în fiecare weekend.

Prin activitățile întreprinse încercăm să împiedicăm sedentarismul și să încurajăm copiii să fie activi fizic, să dezvoltăm în participanți spiritul de echipă și competiția sănătoasă și să participăm la cultivarea valorilor biblice, moral-creștine în societatea de astăzi – toate acestea într-un mediu dinamic, bazat pe recompense și apreciere personală”, menționează Claudiu Adam, Director AWANA Cluj Mănăștur.Lasă un răspuns

Site creat de