Social & Cultura

Poveste cu final fericit la Cluj: Lisa, căţeluşa abuzată, are un nou cămin (FOTO)

Poveste cu final fericit la Cluj: căţeluşa abuzată sexual are un nou cămin

Căţeluşa abuzată sexual în localitatea Luna din judeţul Cluj are un nou cămin.

Povestea acesteia se îndreaptă astfel spre un final fericit, deoarece Lisa se simte acum în siguranţă şi iubită.

Zeci de ore de calvar, zeci de ore de stat cu telefoanele la ureche, sute de km între Turda-Cluj-Campia Turzii, zeci de cereri peste cereri, stres şi nervi cât pentru 10 ani, nemâncare, pachete întregi de ţigări şi zeci de cafele, toate astea ca să putem elibera căţeluşa Lisa!

Timp de 8 luni a stat sechesteata de un dement în libertate, probabil tot 8 luni abuzata zilnic. Dacă lucrurile funcţionau în România, problema se putea rezolva în doar 2 ore şi diabolicul era acum în puşcărie.
Nu vreau să mă plâng, dar nu am să pot exprima vreodată lupta dusă, cât am strâns din dinţi, câte am fost nevoit să accept doar ca să văd interesul acestei căţeluşe.

Mulţumesc domnului DSVSA Cluj, mulţumim echipei de poliţişti din cadrul Poliţiei Câmpia Turzii şi nu în ultimul rând prietenelor noastre, avocat Cosmina Cerva şi avocat Cristaş Petre pentru eforturile depuse.

Acum mâncăm prima oară pe ziua de azi şi vom reveni cu un live din camera de hotel unde acum micuţa Lisa, după un control veterinar şi o şedinţă spa, se odihneşte liniştită.

Pentru voi toţi, cei care ne-aţi susţinut nu am cuvinte suficiente de mulţumire! Viaţa Lisei de acum înainte este datorată vouă!
Vă iubesc!

Şi în primul rând Lisa a fost salvată datorită doamnei care a anunţat acest caz! Felicitări doamna pentru curaj!„, au transmis reprezentanţii asociaţiei Kola Kariola.Lasă un răspuns

Site creat de