Din Oras, Social & Cultura

Premieră internaţională la Cluj. 8 cupluri au făcut "nuntă în cer"

nunta in cer

8 cupluri clujene s-au căsătorit ieri într-un cadru cu totul special, alături de familie și prieteni, în Capitala Europeană a Tineretului, Cluj-Napoca!

Acestea s-au casatorit pe o platformă ridicată la o înălţime de 50 de metri deasupra Parcului Central din Cluj-Napoca. Nuntile au fost oficiate de către primarul Emil Boc, evenimentul fiind o premieră internaţională.

Este o experienţă unică pe care nu o trăieşti decât de puţine ori în viaţă, probabil. Ne bucurăm că aici la Cluj, în Capitala Europeană a Tineretului putem să oferim tinerilor o experienţă unică de viaţă, pentru chiar un moment unic, care este căsătoria. Toată lumea este relaxată, bine dispusă, este emoţia firească a acelui «Da» pe care îl spui pentru totdeauna şi mă bucur să văd că sunt tineri curajoşi, mulţi probabil nu ar avea curajul să urce la asemenea înălţime„, a declarat corespondentului MEDIAFAX, primarul Emil Boc, după oficierea primei căsătorii la înălţime.

„Wedding in the Sky” a fost organizat în cadrul proiectului Day 15, care se desfășoară în fiecare lună în „‪#‎Cluj2015‬„.

Evenimentele de sub cupola „Share the Sky” continuă în Parcul Central. Echipele Youth@Cluj-Napoca 2015 și Dinner In The Sky Romania au organizat si sâmbătă petrecerea caritabilă „Day 15 – Party in the Sky”, începând cu ora 18:00, pe platoul Centrului de cultură urbană Casinoarrow.Lasă un răspuns

Site creat de