Social & Cultura

Prepari propriul tău pandișpan pufos la Thermomix cu rețeta GoostoMix

Prepari propriul tău pandișpan pufos la Thermomix cu rețeta GoostoMix

Pandișpanul pufos este un desert foarte îndrăgit pe poporul nostru și nu numai. Nu există foarte mulți oameni care să nu îl cunoască sau care să nu aprecieze acest desert simplu și totuși atât de gustos.

Există mai multe rețete de pandișpan preparat în mod tradițional cu o istorie îndelungată. Acestea au fost transmise din generație în generație și au la bază aceleași ingrediente principale dar metoda de preparare poate fi diferită.

În mod normal prepararea unui pandișpan pufos și delicios este un proces care necesită timp și câteva ustensile, dar dacă ești utilizator de Thermomix prepararea acestui desert devine mai simplă ca niciodată.

Rețetă rapidă și ușoară de pandișpan pufos pe GoostoMix

Rețeta adaptată de pandișpan la Thermomix este disponibilă în mod gratuit pe platforma specială de rețete GoostoMix, unde găsești toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un pandișpan pufos, gustos, reușit din toate punctele de vedere.

Pe GoostoMix vei găsi o paletă largă de rețete special adaptate la Thermomix structurate pe categorii. Fie că ești fan al deserturilor, adeptul fripturilor sau vegetarian convins, GoostoMix este locul în care vei găsi cele mai potrivite rețete pentru gusturile și regimul tău alimentar.

Thermomix

Timp de preparare a pandișpanului la Thermomix

Poate sună incredibil, dar pentru a prepara un pandișpan pufos la Thermomix urmând rețeta din platforma GoostomMix ai nevoie doar de 30 de minute. De la compoziția de pandișpan care se face în mai puțin de 1 minute până la coacerea completă a acestui desert în cuptor.

În plus, ai nevoie doar de o tavă tapetată cu hârtie de copt în care să torni și să coci pandișpanul pentru că de restul se ocupă Thermomix. Fără dezordine în bucătărie și fără bătăi de cap prepari un pandișpan pufos numai bun de servit cu o ceașcă de cafea caldă la micul dejun sau ca desert, în combinație cu diverse dulcețuri, fructe proaspete sau nuci.

Secretele unui pandișpan pufos, elastic și plin de gust.

De prepararea compoziției de pandișpan se ocupă Thermomixul tău, așa cum este indicat în rețeta goostomizată în platforma de rețete, dar sunt câteva lucruri pe care este bine să le știi și să le aplici pentru un rezultat spectaculos.

Calitatea ingredientelor este foarte importantă pentru un preparat de succes.

  • Folosește ouă proaspete pentru că elasticitatea și textura pufoasă a pandișpanului depind în mod direct de calitatea ouălelor folosite. Ouăle de țară sunt ideale.
  • Folosește făină fină pentru prăjituri. Granulația făinii este un factor extrem de important pentru textura pandișpanului tău.
  • Pune praf de copt în compoziție pentru a ajuta pandișpanul să crească frumos în cuptor.

Pulverizează puțin ulei pe hârtia de copt înainte de a turna compoziția. Astfel vei putea scoate pandișpanul din tavă fără incidente.

Cuptorul trebuie să fie preîncălzit înainte de a pune pandișpanul. Atunci cînd îl vei pune la o temperatură înaltă în cuptor el va începe să crească cu rapiditate în timp ce o căldura insuficientă îl va face mai dens și mai puțin pufos.

Pe Goostomix găsești rețete de deserturi pentru toate gusturile

Nu prea faci deserturi de regulă sau ești lipsit de frică atunci când vine vorba de ele? Oricare ar fi varianta ta, pe GoostoMix vei găsi rețete de deserturi pe care le faci fără efort, dar a căror gust și aspect îți vor impresiona papilele gustative.

Rețetele de deserturi la Thermomix sunt ușor de urmat pentru că sunt explicate pas cu pas, conțin setările exacte pe care trebuie să le faci la Thermomix și cantitățile exacte. Nu ai cum să dai greș așa că vizitează platforma și prepară un pandișpan delicios sau un alt desert tentant.Lasă un răspuns

Site creat de