De Vazut

Presa de balotat PET-uri, o investiţie profitabilă

Presa de balotat PET-uri

Presele de balotat plastic sunt folosite in mod normal pentru transformarea in baloti, in vederea reciclarii, a materialelor plastice care nu mai pot fi utilizate, cum ar fi sticlele PET, jucariile pentru copii, diverse marfuri utilizate acasa si la birou si multe altele. Principalul beneficiu al utilizarii acestei masini este ca orice material rezidual poate fi transformat cu usurinta in produse utilizabile.

Daca veti achizitiona prese PET-uri, veti beneficia foarte mult de pe urma acestor masini. Puteti chiar sa va deschideti propria afacere.

In acelasi timp, veti contribui la protejarea mediului inconjurator. Este adevarat ca marfurile din plastic nu trebuie utilizate prea mult si, totodata, pastrarea plasticului in forma sa bruta va afecta mediul. Ganditi-va ca, abandonata in natura, o sticla PET se descompune intr-o perioada ce variaza intre 100 si 400 de ani. Deci, practic, aceste prese actioneaza ca un salvator pentru mediul nostru inconjurator.

Presele de balotat materiale plastice sunt disponibile atat in ​​sisteme automate, cat si in cele manuale.

Exista mai multe avantaje pe care vi le confera achizitionarea unei prese de balotat PET-uri. In primul rand ne gandim la firmele si afacerile care se confrunta cu o cantitate mare de deseuri tip PET, asa cum sunt restaurantele, spitalele etc. Cu ajutorul unei astfel de prese nu veti mai fi nevoiti sa gasiti spatii de depozitare a sticlelor goale din plastic. Introduceti PET-urile in presa si aceasta le va transforma in baloti, iar volumul acestora va fi redus drastic. Practic, recicland o tona de sticle de PET se economisesc aproape 7 m.p. spatiu de depozitare in gropile de gunoi. In plus, cu ajutorul unei astfel de prese, nu veti mai fi nevoit sa aruncati PET-urile la gunoi, ci le veti transforma in baloti pe care ii puteti duce la centrele de reciclare si veti incasa bani.

Iata alte cateva motive care te pot convinge de importanta reciclarii PET-urilor:

  • PET-ul reciclat poate fi folosit pentru a fabrica noi produse: covoare, mochete, material pentru tricouri, incaltaminte, pulovere si jachete, genti, umplutura pentru haine de iarna sau saci de dormit si chiar jucarii.
  • Pentru fabricarea unui kilogram de material PET se utilizeaza aproximativ 2 kg de petrol si importante cantitati de energie.
  • Recicland o sticla de plastic se economiseste suficienta energie pentru ca un bec de 60W sa functioneze timp de 6 ore.
  • Din 10 PET-uri reciclate se poate fabrica un tricou sau un metru patrat de covor, iar din 50 de PET-uri se poate face un pulover.


Lasă un răspuns

Site creat de