Din Oras

Președintele Asocieției Benzinarilor Particulari: „Nu are cum să ajungă litrul la 11 lei”

pret motorina februarie 2018

Ion Tache, președintele Asocieției Benzinarilor Particulari, a vorbit miercuri seara la Realitatea PLUS despre isteria creată în toată țara cu privire la creșterea prețului la carburanți.

Mii de români au format cozi imense la benzinării în toată țara, speriați de informația că prețul pentru un litru ar depăși de mâine 10 lei.

„Nu e vorba de marketing, e vorba de șmecherie. Barilul de petrol e foarte mare, dar nu justifică scumpirile. Ca să ajungi la 10-11 lei/l, ar trebui să fie 180-200 de dolari pe baril. Tunurile se dau în vremuri de restriște. Se mizează pe panica creată în societate.

Organelele competente ar trebuie să facă controale. Să ajungem la 10-11 lei e o dramă pentru oameni, care au și așa salarii mici.

Soluția este ca cetățenii să fie informați și noi lei spunem să aplice prețurile și să nu mai sară calul că o să plătească această inițiativă șmecherească.

Consiliul Concurenței ar trebui să-și facă treaba. Nu suntem într-o criză. E o șmecherie nesimțită. Stocurile sunt bine aprovizionate, România nu se confruntă cu o problemă. Mâine nu va fi 11 lei litrul.”, a spus Ion Tache.

sursa: realitatea.netLasă un răspuns

Site creat de