Social & Cultura, Important

Prima companie din România în lista celor mai democratice organizații din lume este din Cluj-Napoca

workplace 1245776 1280

Azimut Happy Employees reușește să devină prima companie din România care intră în lista celor mai democratice companii din lume.

De 11 ani, organizația WorldBlu® certifică cele mai democratice organizații din lume. Marți, 11 aprilie, a fost publicată lista anuală cu numele companiilor premiate ca fiind ,,Freedom Centered Workplace”. Anul acesta doar 24 de organizații au primit acest titlu. Printre acestea, se regăsește pentru prima dată și numele unei companii românești private- Azimut Happy Employees.

Titlul este acordat de organizația WorldBlu- companie specializată în organizații democrate, care, până în prezent a certificat 150 de organizații, impactând peste 1 milion de angajați din întreaga lume. Organizațiile sunt eligibile pentru acest titlu după ce angajații completează scorarea The WorldBlu Freedom at Work™ Scorecard, care evaluează măsura în care cele 10 principii ale democrației organizaționale sunt implementate în companie.

Azimut Happy Employees este o companie clujeană dedicată dezvoltării organizațiilor și echipelor și a creări unor climate de lucru fericite și sănătoase, prin servicii de training, teambuilding, coaching și consultanță. Conceptele după care îi ghidăm pe clienții noștri sunt testate și implementate și în organizația noastră, iar prezența în lista celor mai democratice companii ne întărește încă o dată credința că: ,,o abordare democrată în locul celei autoritare, clasice (cu care încă suntem obișnuiți și în România) este mai sănătoasă și de viitor. Oamenii sunt meniți să aibă autonomie decizională și șansa de a-și folosi abilitățile pentru a crea lucruri ambițioase și mărețe” (Kacso Szilard, CEO Azimut Happy Employees)

Organizațiile certificate până acum, pot deveni exemple de bune practici și pentru mediul business românesc, arătându-ne beneficiile unei companii democrate: angajații sunt mai implicați, mai motivați, mai mulțumiți de locul lor de muncă, au un nivel crescut de siguranță psihologică și stau mai mult în companie. Pentru firmă, acestea s-ar traduce în: retenție sporită, performanță și productivitate crescută, flexibilitate mai mare, o relație îmbunătățită cu clienții, dar și evoluție a profitului.

Lista din acest an cuprinde organizații din SUA, Canada, UK, Mexic, Olanda, Malaezia, Haiti, Noua Zeelanda și România și acoperă domenii precum: tehnologie, producție, servicii medicale, retail, sport, educație și servicii.Lasă un răspuns

Site creat de