IT, Important

Prima ediție de Startup Weekend Women din România are loc la Cluj

Startup Weekend Women

În weekendul 20-22 septembrie, Startup Weekend Cluj se întoarce cu o nouă inițiativă: Techstars Global Startup Weekend Women Cluj.

Evenimentele Techstars Global Startup Weekend Women sunt concepute pentru a conecta femeile antreprenor din toată lumea și pentru a le oferi resursele necesare în construirea unei cariere de succes pe termen lung. Weekend-ul se va concentra pe a oferi posibilitatea femeilor din comunitatea clujeană să își redirecționeze vocile spre inovație.

Această ediție este o primă inițiativă a Startup Weekend Cluj și are ca scop de a uni cât mai multe femei din comunitatea antreprenorilor din România, precum și ideile lor.

Ce aduce diferit acest eveniment?

Timp de 54 de ore Techstars Global Startup Weekend Women dorește să aducă în același loc femei care activează în domeniul IT, business, marketing, design și nu numai, și care au intenția de a porni o afacere.
Femeile sunt încurajate să participe la eveniment și să folosească această oportunitate ca punct de întâlnire unde acestea își pot valida ideile de afaceri și pot învăța de la mentori experimentați.

Cele opt ediții anterioare a Startup Weekend Cluj au adunat peste 800 de participați, creând peste 220 de idei de afaceri, dintre care peste 90 au ajuns în punctul în care au ajuns să fie implementate. Un număr de peste 90 de mentori au asistat participanții, ajutându-i cu experiența profesională și cunoștințele pe care le-au dobândit de-a lungul anilor. Cu un asemenea istoric în spate, Startup Weekend Cluj urmărește să încurajeze femeile antreprenor din România și să le ofere susținere în realizarea ideilor lor de afaceri prin organizarea unei ediții Global Women.

Startup Weekend Cluj este mediul perfect pentru a cunoaște oameni noi din diverse industrii și cu expertize dintre cele mai diverse. Unul dintre marile avantaje în participarea la Startup Weekend este experiența de a învăța. Pentru 54 de ore participantele au oportunitatea să învețe într-un ritm accelerat cei mai importanți pași în dezvoltarea unei afaceri și de a primi feedback pe loc de la mentori – antreprenori și oameni cu o vastă experiență în diferite domenii.

Biletele de tip Early Bird sunt valabile până în data de 31 august.

Despre Startup Weekend

Conceptul Startup Weekend a apărut în Statele Unite ale Americii în anul 2007. Ce a fost la început un simplu grup de oameni ce își împărtășeau experiența în încercarea de a se ajuta reciproc, a ajuns să fie în timp o comunitate de antreprenori și viitori antreprenori. Sute de orașe din peste 135 de țări au împrumutat această idee, unde sute de mii de oameni au ajuns să își înceapă afacerea la un eveniment de tip Startup Weekend.

Prima ediție Techstars Global Startup Weekend Women Cluj Edition va avea loc în perioada 20-22 septembrie
2019, la Cluj-Hub, Strada Ferdinand, nr. 22-26, Centru Comercial CENTRAL, etajul 3, Cluj-Napoca.

Mai multe informații pot fi găsite accesând pagina de Facebook a evenimentului, iar biletele pot fi cumpărate de pe platforma Eventbrite.Lasă un răspuns

Site creat de