Politic, Important

Primăria Cluj-Napoca va amenaja două stații de încărcare pentru mașini electrice

electric car 674862 1280

Primăria Cluj-Napoca va amenaja stații de încărcare pentru mașini electrice.

În ședința Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca din data de 5 septembrie aufost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Stații de încărcare pentru autovehicule etapa 1” – proiect din inițiativa primarului.

Investiția vizează amplasarea de stații de încărcare pentru autovehicule electrice în zona parcării din Piața Unirii și pe strada Moților nr. 1-3, în incinta parking-ului primăriei.

Noile stații se adaugă infrastructurii existente de alimentare pentru autovehicule electrice, care cuprinde 7 stații private de încărcare, poziționate în diverse zone din oraș: parcare hipermarket Cora, parcare supermarket Kaufland Mărăști, Hotel Univers T, Hotel Lol et Lola, Hotel Ana Dome, Liberty Technology Park, Romstal Cluj.

Valoare investiției primăriei este de 330.253,07 lei + TVA3 Comments

  1. Spală bani Primăria Cluj! Cam scump. Nu le-a zis nimeni ca nu trebuie să aloce fonduri si pentru inventarea curentului electric. S-au ocupat alții de asta. Mai bine ar decongestia circulația cu niste proiecte sănătoase.

  2. Primarelul Boc numai de SF uri se ocupa. Nu cumva sa inceapa cu ingropatul cablurilor care stau colaci pe stalp, cu asfaltatea strazilor sau cu amenajarea unor locuri de parcare. Alea nu s prioritati. Nuntile la inaltime si statiile de incarcare pentru masini electrice sunt.

Lasă un răspuns

Site creat de