Din Oras

Primăria municipiului Cluj-Napoca a amenajat un nou sens giratoriu

information boards 105197 1280

Primăria municipiului Cluj-Napoca a amenajat un sens giratoriu la intersecția străzilor Aurel Suciu – Septimiu Albini – Semenicului.  Astfel, pe cele trei intrări în intersecție, toate autovehiculele vor ceda prioritatea de trecere celor care circulă din partea stângă.

Noul sens giratoriu va avea inițial un caracter provizoriu, experimental, urmând ca ulterior, daca își va dovedi eficiența, să devină permanent.

Noua reglementare de circulație este semnalizată prin indicatoare rutiere, iar în perioada următoare urmează să fie aplicate și marcajele rutiere specifice girației.

Măsura  are ca și scop fluidizarea circulației și a fost aprobată în Comisia Municipală de Sistematizare a Circulației Rutiere și Pietonale.1 Comment

  1. Consider o prostie deoarece astfel se Semenicului pe coborare se blochează .Exista f putine masini care sa urce pe Albini si sa faca stanga pe Semenicului /Suciu .Astfel se prioritizeaza coborarea pe Suciu si lumea in loc sa coboare pe Semenicului va cobori pe Suciu caci trebuie sa cedezi trecerea doar pt Albini .

Lasă un răspuns

Site creat de