Din Zona

Primarul comunei Mica a depus un proiect de amploare la Ministerul Dezvoltării

zelencz

Primarul din Mica, Tiberiu Zelencz a depus la Ministerul Dezvoltării documentația unui proiect de modernizare a nu mai puțin de 30 de drumuri din comună.

Proiectul prevede modernizarea a 30 de drumuri din comuna Mica, din localitățile Sânmărghita, Dâmbu Mare, Mica și Mănăstirea. ”Este vorba de 7503 m de drumuri care urmează să fie modernizate începând din anul 2018, iar finalizarea lucrărilor urmând a se încheia în 2019. Valoarea acestui proiect este de aproximativ 50 de miliarde lei vechi, iar în această lună vom semna contractul de finanțare. Vă asigur că tot ceeea ce ține de mine ca primar voi face pentru dezvoltarea comunei noastre”, a declarat primarul Tiberiu Zelencz, ieri, după depunerea proiectului la Ministerul Dezvoltării, în București.

Edilul nu a uitat nici de celelalte dorințe ale locuitorilor comunei. ”Mă voi lupta în continuare pentru introducerea apei și a canalizării în localitățile comunei Mica și sper ca în cele din urmă forurile superioare și Compania de Apă să înțeleagă că a sosit momentul să ne susțină în urgentarea acestui proiect, iar dacă nu va fi posibil, atunci să fim lăsați să ne implicăm noi deoarece avem pregătite toate documentațiile necesare pentru a depune un nou proiect privind introducerea apei și a canalizării în comuna Mica”, transmite Zelencz.Lasă un răspuns

Site creat de