Uncategorized

Primarul din Baia Mare vrea sa faca un festival mai mare ca si UNTOLD de la Cluj

catalin chereches

Baia Mare va gazdui anul viitor, in perioada 1-2 mai, cel mai tare festival din Europa de Sud Est. Anuntul a fost facut, in premiera, de catre Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare, pe scena de la Festivalul Castanelor, inaintea focurile de artificii, din penultima seara de sarbatoare. Chiar daca nu are inca un nume, festivalul se doreste a fi unul deosebit, de referinta pentru show-bizz-ul romanesc, dar si pentru cel international, arata ActualMM.ro.

Catalin Chereches a marturisit ca isi doreste un festival care sa ii faca pe oamenii din intreaga tara sa umple trenurile si autobuzele si sa vina in Baia Mare.

Astazi am hotarat sa va spun ce vom face pe 1 si 2 mai. Stiti ca la Cluj se face un festival care se numeste Untold, nu stiu cum se va numi cel de pe 1 si 2 mai, poate Told, dar oricum, in aceasta perioada Baia Mare va avea un festival care va depasi Untold-ul de la Cluj si, undeva pana pe la 1 Decembrie, impreuna, ii vom da un nume acestui festival. Si ii vom da numele in asa fel incat sa ii facem pe cei din Cluj, pe cei din Bucuresti, din Constanta si din Craiova, sa umple trenurile si autobuzele si sa vina spre Baia Mare”, a declarat Catalin Chereches.

Primarul a spus ca isi doreste si o deschidere a spatiului unde anul acesta a fost amplasata scena principala a Festivalului Castanelor, in asa fel incat si curtea Catedralei Episcopale sa fie accesibila miilor de oameni care doresc sa ia parte la cele mai importante concerte gazduite de Baia Mare.

Desi mie mi-e tare greata de politica si vreau sa fiu complet independent, sa fiu baimarean si atat, mi-as dori tare mult daca se va putea anul viitor, sa incepem modernizarea zonei catedralei ortodoxe, prin extinderea acestui parc, peste stalpii de beton. Cred ca locul nostru este si acolo. Si de acolo, din curtea catedralei, putem privi artistii care ne incanta aici. Cred ca acest lucru tine de cum simtim noi, atat in relatia cu Dumnezeu, cât si in relatia cu oamenii. Asadar, pe 1 si 2 mai, cel mai tare festival din Europa de Sud Est va fi aici, la Baia Mare”, a adaugat Catalin Chereches.Lasă un răspuns

Site creat de