Social & Cultura, Important

Primăvara 2020 aduce la Cluj conferințe și sute de locuri de muncă la Târgul de Cariere

Cum a fost la Târgul de Cariere IT de la Cluj

Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România, revine în Cluj, în perioada 17-18 martie, la BT Arena.

Cele mai căutate locuri de muncă ale sezonului primăvara 2020 sunt în domeniile automotive şi servicii clienţi.

În cadrul Târgul de Cariere Cluj, cel mai mare eveniment de recrutare din Transilvania, se pregăteşte o experienţă completă pentru participanţi.

Astfel, de la locuri de muncă din cele mai căutate domenii, precum: Inginerie, Consultanta, Automotive şi IT, Resurse Umane, Financiar- Bancar, Turism şi Contabilitate şi până la conferinţe în cadrul proiectului I love my job, sesiuni de training, speed challenge-uri şi zona de networking, potenţialii candidaţii la posturile disponibile vor avea multe alte motive pentru a fi prezenţi şi implicaţi la eveniment.

În zona dedicată recrutării, peste 70 companii vor oferi sute de locuri de muncă, atât pentru tinerii absolvenţi, cât şi pentru cei ce doresc o reprofilare sau avansare în carieră. Printre angajatorii la eveniment se numără şi companii cu renume internaţional, precum: Bosch Automotive, Vertiv, Michelin, Emerson, Genpact, GEP Worldwide, Endava, E-on Business Services, Azomures, Banca Transilvania, Rigips Saint-Gobain, Lufthansa Technik, Tenaris şi Office Depot.

Deoarece accesul şi recrutarea în cadrul Târgul de Cariere se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicaţii prezentate în parteneriat cu eJobs România, organizatorii cunosc profilul candidatului, experienţa profesională şi domeniile de interes pentru acesta. La evenimentul din toamnă 2019 au participat 70 de angajatori, atât din domeniul privat, cât şi din cel public, precum şi peste 4500 de candidaţi. La evenimentul din primăvara 2020 este estimată prezenţa unui număr de aproximativ 5000 de candidaţi, dintre care 33% cauta locuri de muncă în servicii clienţi, 13% în automotive, 11% în IT, 8% în marketing şi publicitate, 7% în educaţie, 6% în imobiliare şi construcţii şi 6% în bănci şi instituţii financiare.

În paralel cu zona dedicată companiilor şi recrutării, evenimentul va avea şi o zonă dedicată scenei pentru conferinţa ‘I love my job’, ce cuprinde un mix de speech-uri motivaţionale şi sesiuni de training, toate dedicate candidaţilor prezenţi. Printre speakerii şi trainerii confirmaţi se număra cântăreaţă Irina Rimes, mentalistul Cristian Gog şi Doru Supeala, managing partner SPOR.

Cei interesaţi de participarea la eveniment sunt sfătuiţi să-şi instaleze aplicaţia eJobs pe telefonul mobil şi să vină pregătiţi cu CV-ul gata întocmit în aplicaţie. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Sibiu.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare şi complexa reţea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfăşurate în: Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Târgu Mureş, Sibiu şi Braşov, de două ori pe an (primăvara şi toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare participa peste 400 companii şi peste 30.000 candidaţi cu potenţial.Lasă un răspuns

Site creat de