Important, Timp liber

Primii artişti anunţati la MOX 2019 + multe alte surprize

Primii artişti anunţati la MOX 2019 + multe alte surprize

Organizatorii MOX (Music Outdoor Experience) au anunţat astăzi primii artişti care vor fi prezenţi pe scenele ediţiei din 2019.

Utah Jazz, Silent Strike, Cosmos Tone, Alex Chronic, Zo, Lucu Chen, Dannilov se numără printre primii artişti care în perioada 11 – 14 iulie 2019 vor urca la munte, la MOX 2019.

Primele bilete scoase la vânzare (early bird) vor avea un preţ de 95 de lei. În acest tarif va fi inclus şi transportul de la parcare la festival şi înapoi.

În 2019 MOX ajunge la ediția cu numărul 8 și ne propunem ca ediția aceasta să se remarce considerabil față de anii precedenți. Music Outdoor Experience a ajuns un festival de referință pentru publicul care dorește să trăiască o experiență cu totul unică, ajungând ca în 2018 să fie sold out.

Pe parcursul anilor, festivalul a crescut armonios, reușind să atingă un public divers și de calitate, în același timp. Elementele cheie ale acestei evoluții au fost și vor rămâne seriozitatea echipei și implicarea voluntarilor, a cărui număr crește de la an la an.

Tema pentru 2019 va fi <THE MUSIC, THE OUTDOORS, THE EXPERIENCE>, cele 3 elemente în jurul cărora este construit brandul MOX și le va oferi participanților ocazia să trăiască pe deplin o excursie cu cortul la munte transformată într-un festival aparte” a declarat Marius Bugeac, unul din organizatorii festivalului, pentru cluju.ro.

Peste 50 de artişti vor fi prezenţi la MOX 2019

Line-up-ul va fi un subiect atent gândit, pe scene urcând peste 50 de artiști internaționali, naționali și locali, scenele fiind împărțite atât de artiști, dj, cât și de formații live și colaborări de tipul B2B.” a adăugat Marius.

Scena „Lost In The Woods” va avea un nou concept

„Lost In the Woods Stage oferă participanților o experiență unică în România, de a dansa și asculta muzică în mijlocul pădurii, înconjurați numai de brazi, fiind un loc unde fiecare se simte cu totul liber.

Anul acesta dezvoltăm scena din pădure prin proiectul Takeober în colaborare cu Subfeleac și Colectiva Gazette, oferind scena fiecărui crew o zi întreagă din festival în care line-up-ul va fi alcătuit doar din artiști ce aparțin de ei. Astfel publicul va trăi experiențe noi în povestea MOX.” ne-a povestit Marius Bugeac.

De asemenea, organizatorii vor extinde zona de camping, vor aduce două noi ateliere, zona de mâncare va fi complet regândită și va fi construită o bibliotecă în aer liber.

În premieră va fi realizat şi un spectacol de video – mapping pe copacii din jurul scenei principale.

Până la ediţia din 2019, vă invităm să urmăriţi aftermovie-ul MOX 2018:

MOX este un eveniment +18 ani.


foto: Marius Mariș – https://komiti.media/Lasă un răspuns

Site creat de