Din Zona

Primul proiect imobiliar din România promovat prin realitate virtuală

citadela bucuresti

În 30 septembrie 2016 Citadela Residence demarează cel mai nou și mai avangardist proiect imobiliar rezidențial, de data aceasta în București. După ce au finalizat impreuna în iunie 2016 un cartier format din 10 blocuri la liziera pădurii Faget din Cluj-Napoca, Alber Holding și Atrium Centers, doi dezvoltatori cu o experiență de aproape 20 de ani pe piața imobiliară, vor începe construcția celui mai nou complex de apartamente din zona parcului Tineretului. Proiectul va fi prezentat publicului printr-o aplicație de realitate virtuală de ultimă generație, oferind clienților posibilitatea de a-și putea viziona viitorul apartament și inclusiv privelistea pe care o vor vedea de la fereastră, prin intermediul ochelarilor VR.

Imobilul va fi amplasat pe Strada Pridvorului din sectorul 4, pe o suprafață de 7.500 mp.  Clădirea va cuprinde 359 de apartamente, toate dotate cu un sistem SMART de supraveghere. Regimul de înălțime variază între 8 și 14 etaje, iar cele 430 de parcări vor ocupa parterul și două niveluri de subsol. Ansamblul va fi alcătuit din 6 corpuri de clădire și 3 scări ce vor dispune de ascensoare moderne. Imobilul va fi executat în două faze, a câte 18 luni fiecare.

Fațadele au fost concepute cu spații vitrate generoase și balcoane decorate cu balustrade de sticlă ornamentală, pentru un grad de însorire ridicat și acces neîngrădit la panorama parcului, a Deltei Văcărești și a orașului. Acoperisul tip terasă a fost gândit astfel încât să sporească confortul locatarilor de la ultimele etaje prin zonele de relaxare, grădinile și terasele suspendate ce vor fi amenajate. „Aducem pe piața bucureșteană un proiect imobiliar unic, în tendințele arhitecturale ale capitalei, printr-o structură complexă și fațade îndrăznețe, cu apartamente inteligente, dotate cu sistemul SMART de supraveghere. Proiectul va fi lansat oficial în cadrul târgului imobiliar TNI din Palatul Parlamentului din București, în perioada 30 septembrie- 2 octombrie 2016, unde ansamblul va fi prezentat printr-o aplicație de realitate virtuală,”, declară Cătălin Sima, Managing Partner, Citadela Residence Tineretului.

Citadela Residence este rezultatul unui parteneriat între Alber Holding și Atrium Centers. ALBER HOLDING este un grup cu capital privat de companii specializate în dezvoltarea proiectelor imobiliare de pe piața de real-estate din România. În cei 20 de ani de activitate a dezvoltat peste 4000 de unități locative, peste 200.000 de mp de hale industriale și centre comerciale Lidl și Kaufland, prin diviziile sale în Arad, Oradea, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Târgu-Mures și Bacău. ATRIUM CENTERS este un grup de firme, fondat în 2006, ce activează în Europa Centrala și de Est și își desfășoară activitatea în domeniul imobiliar și architectural. Primul proiect imobiliar dezvoltat în România este ATRIUM Mall în Arad, inaugurat în 2010. Pe segmentul rezidențial au construit și vândut peste 800 unități locative în ansambluri rezidențiale exclusiviste din Budapesta.Lasă un răspuns

Site creat de