De Vazut, Important

Primul restaurant de tip “fast-healthy food” din România s-a deschis în Cluj-Napoca (FOTO)

Natuu

De la finalul lunii octombrie, Clujul are un nou quick service restaurant: Natuu.

Acesta este situat pe strada Someșului, nr. 30, la parterul complexului noilor clădiri de birouri.

Natuu este primul concept de “fast-healthy food” restaurant din România, care pune la dispoziție preparate super tasty, în restaurant sau to go.

Natuu spulberă mitul cu privire la mâncare sănătoasă și fără gust vs. mâncarea nesănătoasă dar cu gust, militând pentru un comportament de consum fără încărcături de conștiință.

Tocmai de aceea, produsele Natuu sunt gândite și preparate cu papilele gustative, fiind de la sine înțeles că fiecare ingredient este super sănătos. Momentul pauzei de masă este menit să relaxeze, să reîncarce cu energie și, desigur, să fie cât mai îndelungat.

Drept urmare, toate comenzile sunt servite super rapid, la un preț inteligent și accesibil tuturor, atât la restaurant cât și prin serviciul de livrare ce va fi disponibil în curând. Lansarea acestuia va fi anunțată pe platformele de social media pe care Natuu este prezent.

Rețetele sunt gândite pentru a acoperi nevoile din diferite momente ale zilei (mic-dejun, prânz sau pauza de cafea) și sunt actualizate periodic.

Începând cu ora 7:30, clienții pot găsi la Natuu cea mai variată și matinală sortimentație de mic-dejun: produse de patiserie, sandwich-uri reci sau calde, budinci pe bază de semințe chia sau ovăz, ouă, combinații ca mic-dejun englezesc sau salată de fructe proaspete.

În apropierea orelor de prânz, Natuu servește, printre altele, supe calde, lasagna, rețete pe bază de orez sau noodles, salate, burgeri și, bineînțeles, deserturi. Pe lângă gusturile și combinațiile surprinzătoare, secretul Natuu stă de fapt și în lipsa unui ingredient pe care tot mai multă lume îl evită: carnea.

În meniul restaurantului nu vei găsi niciun produs pe bază de carne, dar vei găsi mereu alternativa surprinzător de similară la gust și textură, pe bază de plante.

Mai mult, fiind un quick service restaurant, ambalajele Natuu au fost de la început foarte importante pentru a păstra calitatea alimentelor și, cel mai important, pentru a avea un impact minim asupra mediului. Ambalajele folosite sunt doar pe bază de plante, compostabile și cu o amprentă minimă asupra mediului înconjurător.

Programul Natuu – restaurant – este de luni până vineri, de la 7:30 la 10:30 pentru mic-dejun, iar de la 10:30 la 16:30 pentru prânz, urmând ca livrările să fie făcute în aceleași intervale orare.

Este sursa ideală pentru cei aflați în clădirile de birouri din zonă, dar fiind amplasat central este ușor accesibil pentru toți cei care caută o alternativă sănătoasă și super delicioasă pentru mesele zilnice.

Până atunci, puteți urmări noutățile Natuu pe platformele de social media:

Facebook: /natuufood
Instagram: @natuufood

restaurant natuu cluj

 

mancare vegetariana cluj natuu

 

meniu natuu cluj

 

mancare natuu cluj

 

desert natuu cluj

 

preparat natuu 2019

 

 

 

 

 

 3 Comments

   1. Engleza ca engleza, dar de ‘sortimentatie’ ce parere aveti? (ma refer la faptul ca e un cuvant care nu exista de fel, nici in romana, nici in engleza)
    Ioana, crezi ca internetul ar trebui limitat doar la romanii cu cunostinte de limba engleza?
    Ambii vorbiti de rusine dar sunt curioasa ce intelegeti prin asta – cand ati simtit ca va e rusine ultima data? Profund, organic? N-as zice ca motivele de mai sus ar fi suficiente sau justificatoare pentru a starni rusine. Sper. E un sentiment prea puternic ca sa-si aibe locul in comentariile unui articol infromativ gasit la intamplare pe net, de la romani pentru romani, in 2019.
    ‘A exista’ pe internet in 2019 e natural, a invata o limba straina nu e obligatoriu.
    In schimb, limbajul folosit, fie in limba romana sau engleza, ar trebui sa fie curat si concis – ceea ce si este in mare parte. Dintr-un feedback constructiv ati ajuns, din doua propozitii, sa judecati jumatate de tara. Bravo :/

Lasă un răspuns

Site creat de