Timp liber, Important

Primul val de artişti la MOX (Music Outdoor eXperience) 2017

mox 2017

Festivalul celor trei apusuri ajunge la cea de-a VI-a ediție. Evenimentul, care a pornit de la o zi de naștere la munte, a adus împreună 5.000 de participanți în vara anului 2016 sus pe platoul de la Valea Drăganului, județul Cluj.

MOX (Music Outdoor eXperience) este un eveniment care se desfășoară într-un loc ce îți taie respirația, este primul festival cu obiectiv turistic din România care și-a propus să combine un festival de muzică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, apusuri la 1000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună, și asta a și făcut.

Village, K-LU, Sauce, Arme, Massive Fluo, Andreea Veder, Alex One, Greenblack, N.Ser, Aeminium, Ugly Astronaut, Ciakar și Greenie sunt primii artiști care și-au anunțat deja prezența pe line-upul celor două scene.

MOX 2017 vine cu nouăți pentru participanți, atât pe partea de line-up cât și pe partea de activități de zi, spun organizatorii.

Anul acesta ne-am propus să facem ceva nemaipomenit. MOX este un festival cu obiectiv turistic și ne dorim ca prin acest eveniment să promovăm frumusețea montană a țării și odată cu ea și o parte din tradiții.

Anul trecut i-am avut ca invitați pe tinerii din Organizația Zestrea, un grup de studenți care promovează cultura țărănească autentică prin ateliere de creație populară și reconstituire istorică. Anul acesta dorim să ducem partea aceasta ceva mai departe promovând și mâncarea tradițională. Astfel, suntem deja în discuții pentru amenajarea unui punct de mâncare tradițională în incinta festivalului.

În ceea ce privește line-upul, pentru prima oară în 6 ani, dorim să aducem și un artist internațional. Și aici suntem deja în discuții cu câțiva posibili artiști. Partea de activități va fi și ea mult mai bogată, dar detaliile vor veni o dată cu apropierea evenimentului” a declarat Marius Bugeac, organizator MOX.

Festivalul a crescut ca o comunitate și a devenit un loc din care nu ai cum să pleci fără să cunoști oameni noi, poate chiar să îți faci prieteni noi. O vacanța de 4 zile în care să uiți de toate problemele, în care să-ți lași toate bagajele acasă și să te relaxezi alături de prieteni și oameni frumoși, un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă pe deal, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, competiții și binențeles, de 3 nopți de muzică. Este exact cum spune numele, o experiență.

Festivalul va avea loc în perioada 27 – 30 iulie 2017, iar biletele Early Bird au fost puse deja în vânzare, număr limitat, 600 de bucăți.

Bilete pe biletmaster.ro și în locațiile partenere.


Mai multe informații pe: www.facebook.com/musicoutdoorexperienceLasă un răspuns

Site creat de