Din Oras

Principalele străzi din Cluj-Napoca sunt complet blocate (FOTO)

14714847 10154271247229934 8299817035085652734 o

ACTUALIZARE: Şoferii clujeni sunt nemulţumiţi de faptul că în cele mai aglomerate intersecţii din  municipiu nu se afla poliţişti de la Rutieră care să decongestioneze traficul. De asemenea, vina aparţine şi şoferilor care blochează intersecţiile.Ploaia din această după-masă i-a făcut, ca de fiecare dată, pe şi mai mulţi clujeni să iasă în oraş cu propriile maşini. Acesta este principalul motiv pentru care principalele străzi şi bulevarde din oraş au fost şi încă sunt complet blocate.

Străzile Eroilor, Clinicilor, Titulescu, Cipariu, Memorandumului, Moţilor, Fabricii, Bucureşti, Paris,Avram Iancu, Bulevardul 21 Decembrie 1989 sunt doar câteva din străzile pe care s-a circulat astăzi extrem de greu.

Pe lângă numărul mai mare de clujeni care au ales maşina ca mijloc de transport, câteva accidente rutiere produse prin oraş au dus la blocarea traficului. Problema traficului din Cluj-Napoca devine tot mai serioasă (mai ales când plouă), iar autorităţile par să nu aibă soluţii. De menţionat este faptul că în Cluj-Napoca sunt înmatriculate aproximativ 200.000 de autoturisme la o populatie de peste 300.000.

Una din soluţiile care este din ce în ce mai recomandate se referă la folosirea bicicletei ca mijloc de transport, însă vremea rece şi ploaia îi face pe mulţi clujeni să renunţe la această idee. Cu toate acestea, există iniţiative inedite în Cluj care îi premiază pe cei care se deplasează cu bicicleta. Mai multe despre asta puteţi citi aici:  Iniţiativă inedită la Cluj! Circuli cu bicicleta și primeşti micul dejun gratuit

Şoferii din Cluj au postat pe grupul InfoTrafic Cluj mai multe mesaje prin care i-au avertizat pe ceilalţi participanţi la trafic:

„Evitați Avram Iancu că e blocat! Cred că ne trebuie elicopter mai nou în Cluj!

New record! 33 de min de pe Clinicilor-Napoca-Eroilor-P.ta Avram.Iancu.
Dau un regat pentru un metrou în Cluj.

Evitaţi 21 decembrie. 20 minute am făcut de la ira până la piaţă. Se circulă bară la bară

Coloana pe Avram Iancu, de la intersecția cu republicii până în cipariu, pe ambele sensuri

Foarte foarte aglomerat pe București şi pe Fbricii pe sensul spre sensul din mărăşti”

sursa foto: Info Trafic jud. Cluj


2 Comments

  1. Daca vi se pare agloemrat in Cluj, inseamna ca nu ati vazut Bucurestiul! Morala: Inseamna ca nivelul de trai este foarte bun in Cluj de se plimba lumea cu masina. Lipseste o ierarhie a deplasarilor carte munca si inapoi.

Lasă un răspuns

Site creat de