Politic

Procurorii DNA fac verificari la Primaria Cluj-Napoca! Exista suspiciunea unor fapte de coruptie

Primăria Cluj

Procurorii DNA efectueaza verificari, in acest moment, la sediul Primariei Cluj-Napoca, la Directia Tehnica. Acestia au cerut documente si contracte dintre Primaria Cluj-Napoca si firma SC Coral Impex. Respectiva firma se ocupa cu dezinsectia si deratizarea.

O echipa de procurori de la DNA Cluj, insotita de jandarmi, a ajuns in aceasta dimineata la sediul Primariei Cluj-Napoca, pentru verificari la Directia Tehnica a institutiei. NA Cluj a solicitat sa i se puna la dispozitie, pentru verificare, copii dupa hotarari ale Consiliului Local, precum si contracte de prestari servicii si contracte de sponsorizare care au fost incheiate intre primarie si firma SC Coral Impex (care se ocupa de servicii de deratizare si dezinsectie – n.red.), a precizat purtatorul de cuvant al primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Cluj, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2013 – 2015.

În cursul zilei de 07 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 32 de locații situate în județele Cluj, Alba, Sălaj, Sibiu, Mureş şi Prahova, din care 5 sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei şi din partea Direcţiei Generale Anticorupţie.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare” se arata intr-un comunicat DNA.

Revenim cu detalii.Lasă un răspuns

Site creat de