Timp liber, Important

Producătorii locali vă așteaptă din nou la Târgul Satului în Cluj-Napoca

Producătorii locali vă așteaptă din nou la Târgul Satului în Cluj-Napoca

Asociația pentru Inovare Artistică (A.I.A.) în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei organizează din nou, între 27-29 August, în Parcul Etnografic “Romulus Vuia”, Târgul Satului.

Târgul Satului este un eveniment ce își propune promovarea producătorilor locali și conectarea lor cu publicul clujean.

Totul într-o atmosferă pitorească, în care se încearcă să se ofere participanților experiența satului românesc, prin diverse ateliere de meșteșug, ateliere de creație pentru cei mici și cei mari, dar și prin crearea unui spațiu de relaxare binevenit.

Pentru ca sfârșitul de săptămână să fie cât mai apropiat de atmosfera satului, cei ce vor călca pragul Parcului Etnografic se vor putea delecta cu muzică populară live. Pentru a experimenta și mai mult viața satului, vizitatorii vor avea șansa de a face o plimbare călare.

A treia ediție aduce în fața vizitatorilor producători diverși, cei prezenți putând să plece acasă cu mâncare și ingrediente locale (miere, legume, zacuscă, sarmale, dulcețuri, brânzeturi), săpunuri naturale și produse cosmetice, lumânări din ceară de soia, produse din lavandă, tricotaje, bijuterii din lut polimeric, argint sau cupru, jucării și articole pentru copii din bumbac și multe, multe altele.

Odată trecuți de poarta muzeului, aceștia vor mai descoperi obiecte de decor (casă și grădină), îmbrăcăminte și accesorii, cadouri, divertisment.

Programul târgului va fi vineri, intervalul orar 10-17, iar sâmbătă și duminică 11 – 18.

Ultima intrare în incinta parcului se va face cel târziu cu o ora înainte de încheierea programului. Accesul se realizează în baza biletului de intrare online, prin IaBilet (https://www.iabilet.ro/bilete-cluj-aia-la-sat-editia-a-4-a-66939/) sau la intrarea în muzeu și cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță.

Asociația pentru Inovare Artistică vă așteaptă la satul din oraș, să ne bucurăm împreună de produse locale și activități pentru toată familia, într-un cadru pitoresc.Lasă un răspuns

Site creat de