Social & Cultura

Producătorii si mestesugarii anuntă ultimul târg al toamnei pe 28 si 29 octombrie, la EXPO Transilvania

mestesug mestesugar

În 28 si 29 octombrie 2016, Asociatia Eco Ruralis – în sprijinul agriculturii tărănesti împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca si Asociatia Mesterilor Populari invită clujenii la ultimul târg de produse agricole si artizanale din această toamnă.

Evenimentul va avea loc în incinta EXPO Transilvania, între orele 09.00 si 18.00.

Legume si fructe de sezon, plăcinte, ulei presat la rece, miere si produse apicole, sucuri naturale, siropuri, pălincă, dulceturi si conserve pentru iarnă produse de familii de tărani din judetul Cluj si din tară, precum si tesături, obiecte de ceramică si pielărie, săpunuri din lapte, podoabe si alte lucruri utile în casă produse de artizani si mesteri populari sunt vedetele târgului de la EXPO Transilvania.

Târgul de produse tărănesti si artizanale se adresează tuturor celor din Cluj, fie că vor să îsi facă provizii gustoase si sănătoase înainte de venirea iernii sau caută cadouri lucrate manual si lucruri utile pentru casă. Cei care ne vor vizita vor găsi atât ingrediente pentru murături si conserve, dar si produse deja puse la borcan.

Târgul este organizat cu ocazia Forumului European pentru Suveranitate Alimentară – cea mai mare reuniune a tăranilor si sustinătorilor agriculturii tărănesti din peste 40 de tări din Europa si Asia Centrală, care în acest an va fi găzduită în Cluj-Napoca.Lasă un răspuns

Site creat de