Uncategorized

Profesorii, părinţii şi elevii de la "Onisifor Ghibu" au învins! Au primit clasa a IX-a înapoi

Onisifor Ghibu

Colectivul de cadre didactice, a părinţilor şi elevilor a reusit sa mentina Planul de Învăţământ propus pentru anul şcolar 2016-2017, astfel incat cele trei clase de a IX-a de limba română şi o clasă de limba maghiară sa isi desfasoare in continuarea activitatea la liceul Onisifor Ghibu”. In acest moment, şcoala  are cinci clase de a VIII-a, ceea ce înseamnă că ar fi nevoie de cinci clase de a IX-a, nu de desfiinţarea uneia.

Propunerea Inspectoratului Şcolar Judeţean de a desfiinţa clasele de a IX-a ale liceului a stranit nemulţumiri, motiv pentru care profesorii, elevii şi părinţii au protestat. Într-un final, aceştia au reuşit să convingă Inspectoratul să păstreze clasele de a IX-a ale liceului.

Am dat dovadă încă o dată că atunci când mai mulți oameni cred în educație de calitate, în principii și valori reale și rămân uniți, reușesc să își atingă scopul și să transforme societatea în bine.

Mulțumim celor aproape 2000 de persoane care și-au demonstrat susținerea. Fiecare like, share sau mesaj pe care l-ați trimis a contat.

Elevii, părinții și profesorii Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” își dau jos pălăria în fața voastră. Mulțumiri speciale Beard Brothers, The Sisterhood și Creative Production Boutique pentru implicarea în cauza noastră!” au transmis elevii liceului „Onisifor Ghibu” pe o pagina creata special pentru salvarea clasei a IX-a.Lasă un răspuns

Site creat de