Politic, Important

Profesorul universitar Avram Fițiu va candida la Primăria Cluj-Napoca din partea PMP

Profesorul universitar Avram Fițiu va candida la Primăria Cluj-Napoca din partea PMP

PMP Cluj-Napoca a prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă, propriul candidat care va intra în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca: profesorul universitar Avram Fițiu.

În prezent, Fițiu Avram face parte din echipa de conducere a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale având funcția de subsecretar de stat.

Mai mult, noul candidat la funcția de primar este profesor în cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca încă din 2007.

Proiectul pe care îl propune clujenilor Avram Fițiu este Cluj-Napoca 2024 Capitală Verde a Europei. Este un proiect cupolă, format din 100 de subproiecte care, în patru ani, va duce municipiul Cluj-Napoca în postura de a avea un dosar eligibil să fie selectat pentru titulatura de Capitală Verde a Europei.

Pentru a putea atinge aceste obiective și a candida la titlul de capitală europeană verde, spune candidatul PMP, marile orașe trebuie să investească cel puțin 4 ani de zile în proiecte majore de infrastructură verde, pe habitat, pe mobilitate alternativă, pe biodiversitate, deșeuri sau gestiunea apei.

În perioada care va urma, până la alegerile locale din 27 septembrie, profesorul universitar Fițiu Avram va prezenta și explica tuturor clujenilor, toate cele 100 de subproiecte care constituie programul său electoral cupolă.

avram fitiu primaria clujLasă un răspuns

Site creat de