Din Oras

Prognoza meteo. Vremea va fi în continuare deosebit de caldă

prognoza meteo februarie 2018

Vremea va fi deosebit de caldă şi zilele următoare, chiar şi cu 15 grade mai mult decât ar fi normal pentru această perioadă a anului, cu maxime de până la 18 grade. În luna februarie, vor alterna perioadele calde cu cele reci, transmite Administraţia Naţională de Meteorologie.

În acest sfârşit de săptămână, vor fi temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal. Ziua de duminică va foarte călduroasă, aşteptăm maxime chiar şi de peste 15 grade în partea de sud-est a ţării, estimăm chiar 18-19 grade în sudul Munteniei şi al Dobrogei, însemnând cu mai mult de 15 grade faţă de cum ar fi normal la început de lună februarie„, a transmis Teodora Cumpănaşu, meteorolog la Administraţia Naţională de Meteorologie.

Cu siguranţă, în luna februarie se va întâmpla ca în ianuarie, vor fi altenanţe între perioadele reci şi cele calde, să nu uităm că ianuarie a avut temperaturi minime sub -20 de grade nu numai în zonele depresionare. În prima jumătate a lunii, domină masa de aer cald, dar la sfârşitul lui februarie, cu siguranţă, vor fi intervale şi cu vreme ceva mai severă„, a mai spus Teodora Cumpănaşu.

sursa foto: instagram.com/vermllllon


Lasă un răspuns

Site creat de