Sport

Program prelungit, în perioada verii, la Baza Sportivă Gheorgheni

Program prelungit, în perioada verii, la Baza Sportivă Gheorgheni

Baza Sportivă Gheorgheni își va prelungi programul de funcționare pe perioada verii pentru zonele de agrement la care nu este necesară rezervarea.

Astfel, cei care doresc să facă mișcare vor avea la dispoziție o oră în plus, în fiecare zi.

Motivul este cât se poate de simplu: deoarece gradul de ocupare al terenurilor sportive în aer liber este foarte mare în sezonul cald, venim în sprijinul celor care vor să facă mișcare, prelungind programul de funcționare cu o oră în fiecare zi. Acest program va fi valabil pe timpul sezonului cald, până la 31 octombrie 2018”, au explicat reprezentanții bazei.

Astfel, noul program de funcționare, valabil până la 31 octombrie 2018, este de luni  până vineri între 9:00 și 23:00, iar pentru weekenduri, baza sportivă este deschisă între 10:00 și 23:00.

Cea mai modernă bază sportivă și de agrement din istoria Clujului a fost inaugurată (FOTO)

Baza Sportivă Gheorgheni este unul dintre cele mai moderne parcuri sportive din România. A fost amenajat în urma unui proiect finanţat de Compania Naţională de Investiţii (CNI) cu 20,2 milioane de lei. Aportul municipalităţii a fost reprezentat de studiile de fezabilitate, proiectul tehnic şi terenul de 10 hectare, lucrările fiind începute în 2015 și încheiate la finalul lui 2016.

Complexul dispune, printre altele, de terenuri sportive – minifotbal, tenis de câmp, baschet, volei pe nisip, badminton, skatepark, escaladare, fitness, loc de joacă pentru copii, parc aventură, paintball, piste pentru alergare, role simple şi de viteză şi biciclete. De asemenea, iarna există posibilitatea amenajării unui patinoar. Parcul are şi un amfiteatru în aer liber cu o capacitate de 428 de locuri.

Accesul este gratuit, în baza unui card de membru, iar pentru anumite activități este necesară înregistrarea pe site și crearea unei rezervări.Lasă un răspuns

Site creat de