Timp liber, Important

Program şi reguli de acces la concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca

depeche mode

Trupa Depeche Mode va sustine un concert duminica aceasta, 23 iulie, pe stadionul Cluj Arena. Publicul este asteptat incepand cu ora 17:00, cand se vor deschide portile pentru posesorii de pachete Early Bird, programul zilei fiind completat de show-ul Maya Jane Coles, care va urca pe scena inaintea membrilor Depeche Mode.

Program

Accesul pentru concertul de duminica se va face incepand cu ora 17:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmand ca de la ora 17:30, accesul sa fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 19:30, in deschiderea show-ului Depeche Mode, va canta Maya Jane Coles, DJ si producator din Marea Britanie, Depeche Mode urmand sa isi incepa concertul in jurul orei 20:45.

Pentru evitarea aglomeratiilor la portile de acces, organizatorii recomanda spectatorilor sa vina din timp la concert, insa nu inainte de ora 17:00, ora deschiderii oficiale a portilor de acces.

Reguli de acces

Pentru intrarea in stadion, organizatorii recomanda utilizarea portilor de acces corespunzatoare sectoarelor in care sunt repartizate biletele achizitionate, dupa cum urmeaza:

  • Poarta 1: Sectoarele 3A-3D, 4C-4D
  • Poarta 5: Golden Circle
  • Portile 6 si 7: Tribuna 2
  • Poarta 8: Peluza 1
  • Portile 9 si 10: Gazon
  • Poarta 11: Peluza 1
  • Poarta 12: Tribuna 1

Pentru mai multe detalii, se recomanda consultarea schitei atasate.

Harta acces Depche Mode 23 iulie Cluj Arena

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii trebuie sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Fara act de identitate, accesul in spatiul de concert nu va fi permis.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, umbrele, animale de companie, rucsacuri, casti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locatia nu dispune de spatii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomanda publicului sa nu vina cu obiecte interzise.

In zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia si cu maxim o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm.

In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa utilizeze pelerine de ploaie.

Organizatorii insista ca spectatorii sa lase acasa sau la masina toate obiectele considerate “interzise”, dar sa aiba asupra lor obiectele mai importante, spre exemplu jachete groase pentru seara sau medicamente speciale, cu reteta.

Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentilor de securitate.

Alte informatii generale

Organizatorii recomanda spectatorilor ca, odata intrati in spatiul de concert, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta de sectorul in care au alocate biletele, iar apoi sa se bucure de spectacol.

Biletele ofera acces doar in sectorul pentru care au fost achizitionate. Spre exemplu, spectatorii care au locuri in tribune nu vor avea acces pe Gazon sau in Golden Circle.

Pentru anumite sectoare din stadion, spectatorii vor primi si cate o bratara pe care trebuie sa o pastreze pe toata durata spectacolului.

Odata iesiti in zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor avea nevoie un alt bilet de acces. Acelasi lucru este valabil si pentru posesorii de bratari. Odata parasita zona de concert, se pierde posibilitatea de a reintra. Accesul la concert se va putea face din nou doar in baza unui bilet valid nou, care nu a mai fost scanat la intrare. Organizatorii atrag atentia si asupra faptului ca exista foarte multe categorii sold out, astfel ca, odata parasit sectorul in care biletul este alocat, este posibil sa nu mai existe locuri disponibile pentru a putea reveni in aceeasi zona.

Inregistrarea de orice fel a spectactolului este strict interzisa. Managementul artistului poate confisca orice aparat de inregistrare audio-video folosit astfel, detinut de participantii la eveniment.

In timpul spectacolului este posibil sa se foloseasca lumini stroboscop care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.

Biletul nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare.

Biletul nu poate fi transferat catre o alta persoana sau revandut. Reproducerea biletelor este ilegala.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistarari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul concertului catre organizator.

Accesul cu copii

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Insa daca parintii aleg sa vina insotiti de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Accesul in zona de concert se va face doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.

Jetoane pentru bauturi si mancare.

In incinta Cluj Arena spectatorii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa si gustari. Toate bauturile vor fi servite numai la pahar. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie, distribuite in toate zonele de concert. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:15.

Restrictii rutiere

In zona continua sa fie aplicate cateva restrictii de circulatie, dupa cum urmeaza:

  • Zilnic, pana pe 25 iulie, intre orele 23:30 – 04:30, pe Splaiul Independentei, de la intersectia cu Strada Uzinei Electrice pana la intersectia cu Strada George Cosbuc, circulatia va fi oprita.
  • Pe 23 iulie, intre orele 10:00 – 24:00, pe Aleea Stadion, circulatia va fi oprita.
  • Pe 23 iulie, intre orele 17:00 – 24:00, pe strada George Cosbuc, de la intersectie cu Strada Cardinal Iulia Hossu, pana la intersectia cu Splaiul Independentei, circulatia va fi oprita.

Parcare

Publicul este incurajat sa vina la concert folosind mijloacele de transport in comun. Daca spectatorii aleg totusi sa vina cu masina personala, acestia au la dispozitie o parcare cu capacitate limitata, in imediata apropiere a Salii Polivalente. Parcarea va fi gestionata de autoritati si va functiona pe sistemul: primul sosit – primul servit.

Bilete

Ultimele aproximativ 700 de bilete se mai gasesc pe www.eventim.ro si in magazinele partenere, urmand ca, in ziua evenimentului, in limita disponibilitatii, acestea sa poata fi achizitionate de la casa de bilete a stadionului Cluj Arena, incepand cu ora 10:00.Lasă un răspuns

Site creat de