Din Oras

Programări online pentru eliberarea paşapoartelor la Cluj

Paşapoarte Cluj

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Cluj pune la dispoziţia cetăţenilor posibilitatea efectuării de programări online în vederea depunerii actelor pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice şi paşapoartelor simple temporare, începând de luni, 28 martie.

Cei care doresc să efectueze o programare online trebuie să acceseze pagina web: www.epasapoarte.ro, fiind necesară introducerea următoarele date: nume, prenume, e-mail, tipul paşaportului sau a serviciului solicitat, număr rezervări (număr persoane) şi opţional anumite detalii. După introducerea datelor, pe adresa de e-mail specificată se va primi un mesaj de confirmare.

* Dacă în decurs de 10 minute nu se face confirmarea, rezervarea va fi  ştearsă.

** În cazul în care se face confirmarea se va primi pe e-mail un al doilea mesaj care va conţine pe lăngă data şi ora programării, numărul bonului de ordine şi codul unic, ambele fiind necesare a fi prezentate la ghişeul de preluare a actelor.

La data programării cetăţenii sunt rugaţi să se prezinte la Serviciul Paşapoarte la ora stabilită, altfel în cazul neprezentării, după cinci minute, rezervarea se anulează.Lasă un răspuns

Site creat de